Taner Hoca Hangi Klavyeyi Kullanıyor ?

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
Evet aslında Çin'li dostlar Avrupa'ya farklı marka ile, Asya'ya farklı marka ile satıyor. Aynı kasadan pek çok no-name marka görmüştüm. Şanslıyım biraz 4 senedir hiç bir şey olmadı :)
Ah çinli dostlar ahh çinli dostlar. Ahhh.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Şu çinli dostlar Türkiye pazarına da bir girseler…

90 Dolar ürüne 2.4 ödedim:/

Aslında çok güzel gidiyordu bir ara. Aliexpress, Banggood siparişler iyiydi. Taaa ki "Çin'den her yıl 40 milyon mektup geliyor Türkiye'ye" diye kesilene kadar. Sonrasında gümrük zamları, gelen ürünlerin fazla fiyatlandırılıp vergi çıkartılması siparişleri oldukça fazla kesti.

Düzelir mi, pek sanmıyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Aslında çok güzel gidiyordu bir ara. Aliexpress, Banggood siparişler iyiydi. Taaa ki "Çin'den her yıl 40 milyon mektup geliyor Türkiye'ye" diye kesilene kadar. Sonrasında gümrük zamları, gelen ürünlerin fazla fiyatlandırılıp vergi çıkartılması siparişleri oldukça fazla kesti.

Düzelir mi, pek sanmıyorum.
Ben aliden ürün almaya korkuyorum şu an, amazon tek tercihim yurtdışı için sayılır. Gümrük sıkıntısı olmasa aliexpressten çok güzel custom klavyeler toplanabilir. Feker ık65 alıcaktım alamadım

Şu sıralar takılmaması gereken ürünlerin takıldığını çok gördüm

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Ben aliden ürün almaya korkuyorum şu an, amazon tek tercihim yurtdışı için sayılır. Gümrük sıkıntısı olmasa aliexpressten çok güzel custom klavyeler toplanabilir. Feker ık65 alıcaktım alamadım

Şu sıralar takılmaması gereken ürünlerin takıldığını çok gördüm

Eğer "gümrük ücretini ödersen" hiç bir problem olmuyor. Sipariş aşamasına artık Aliexpress gümrüğü erkenden ödetme koşulu getirdi Amazon gibi. Ben 2-3 ürün aldım. Normalde gümrüğü ödemem lazım. Ancak erkenden ödediğim için, direkt elime ulaştı.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Eğer "gümrük ücretini ödersen" hiç bir problem olmuyor. Sipariş aşamasına artık Aliexpress gümrüğü erkenden ödetme koşulu getirdi Amazon gibi. Ben 2-3 ürün aldım. Normalde gümrüğü ödemem lazım. Ancak erkenden ödediğim için, direkt elime ulaştı.
Ya aslında olmaması gerek işte ama düşük bir ihtimal olsa da takılabiliyor. Ek ücret ödeyenler de gördüm garip bir şekilde

Çözemedim şu gümrüğü korktum almadım :D

Hatta şöyle bir konu var galiba gümrüğe takılmış

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Şu çinli dostlar Türkiye pazarına da bir girseler…

90 Dolar ürüne 2.4 ödedim:/

Bir de çok garip iş yapıyorlar cidden, gamakay lk67 kasa bir sürü klavye var. Hani pre-build olsa epomaker th68 gibi anlarım da
mk61 aldım 50$ 1.4 ödedim :/

Ya aslında olmaması gerek işte ama düşük bir ihtimal olsa da takılabiliyor. Ek ücret ödeyenler de gördüm garip bir şekilde

Çözemedim şu gümrüğü korktum almadım :D

Hatta şöyle bir konu var galiba gümrüğe takılmış
kanka banggoddan aldım gümrük ödemem gerekio mı gümrük dahikdir yazıodu ? takılma olmaz dimi

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Sanmıyorum takılacağını, gümrüğü ödediysen sorun olmamalı
kanka link atam allta şöyle yazıyo

bi bakar msn ricam türkiye direkt kargo yaptım bedava diyor

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı