Soru Taner Hoca Neden Bluetooth Hoparlörde Ezhel Şarkısı Kullanıldı?

anlamadimneden

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba hocam açıkça terör desteği veren bir kişinin şarkısıyla 1 kaç hafta önce Bluetooth hoparlör ürününü tanıtmanıza anlam veremedim açıkçası sizi vatan ve millet sever biri olarak bilir ve severim umarım beni aydınlatırsınız.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Olayı ben hala anlamadım biri bana özet geçe bilir mi? Ezhel dediğiniz kişi kim? ilk ondan başlayın.

KS

anlamadimneden

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Olayı ben hala anlamadım biri bana özet geçe bilir mi? Ezhel dediğiniz kişi kim? ilk ondan başlayın.
Hocam ezhel açıkça Ankara'ya İstanbul'a kürdistan'ın başkentidir diyerek kendi terör kimliğini belirtmiş bir şarkıcı, taner hocayı da çok severim uzun zamandır YouTube dan takip ediyorum Instagram Storysin de 13 Aralık günü ezhel şarkısıyla Bluetooth hoparlör tanıttı ve açıkçası kendisinden beklemediğim bir hareketti taner hocayı hem sever hem sayarım ve böyle terör yanlısı bir şarkıcının şarkısını kullanmasını anlayamadım. Kendisine Instagram dm üzerinden sordum ama çok fazla dm alıyor olduğu için muhtemelen görmedi bende buradan sormak istedim.

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
Ezhel adlı şahıs türkiyeden kaçtı. Fetöcu ve PKKlıdır. Almanya ya iltica etti diye biliyorum vatan hainidir.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
He şimdi öğrendim kim olduğunu iyide Taner abi nereden bilsin adam evli çocuğu var, adam işine gücüne bakıyor sonuç da çok fazla haberlere bakan biri olduğum halde ben bile bu olayı sizden duydum şahsen.

Ezhel midir? nedir o kişiyi tüm Türkiye geneli dinliyormuş dinleyen kişiler meşhur etmiş adamı Taner abi bir şarkı açtı diye yargılamayın.

KS

anlamadimneden

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
He şimdi öğrendim kim olduğunu iyide Taner abi nereden bilsin adam evli çocuğu var, adam işine gücüne bakıyor sonuç da çok fazla haberlere bakan biri olduğum halde ben bile bu olayı sizden duydum şahsen.

Ezhel midir? nedir o kişiyi tüm Türkiye geneli dinliyormuş dinleyen kişiler meşhur etmiş adamı Taner abi bir şarkı açtı diye yargılamayın.
Estağfurullah yargılasam sormak istemem zaten, dalgınlık mı bilmiyor mu en azından kendinden duymak biz sevenler için hoş olacaktır diye düşünüyorum

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Merhaba hocam açıkça terör desteği veren bir kişinin şarkısıyla 1 kaç hafta önce Bluetooth hoparlör ürününü tanıtmanıza anlam veremedim açıkçası sizi vatan ve millet sever biri olarak bilir ve severim umarım beni aydınlatırsınız.
Düzgün parçasıda yok onun hepsi çer çöp sözlü hangi parçasını açmışlar

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Olayı bilmeyenler için:
Siyasi bir mevzuya katılmak istemiyorum ancak linçlemeden önce iyice bir düşünmek ve araştırmak önemli diye düşünüyorum. Ezhel'den pek hazettiğim söylenemez ama hakkını yemek de istemem. Adamın söylediği şeyin anlamı; Kürdistan diye bildirilen yer Türkiye'ye aittir ve başkenti Ankara'dır. "İstanbul'dur" kısmı da, ayrıştırma yapmaya gerek yok. Herkes bu ülkenin vatandaşı, arayışa ve ayrışmaya gerek yok. Adamın tek hatası, bu açıklamayı yapmadan önce nereye çekileceğini düşünememesi. Oldukça milliyetçi bir paylaşımı terörizme yorulmuş.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
İsteyen istediğini dinler şarkıcı elemanın tercihleri iyi veya kötü ona bağlı dinleyci sadece işine bakar. O kadar derin düşünüp kendinizi yormayın. Bir şarkıyla bu hallere geliyorsanız daha çok böyle şeylerle karşılaşınca bitersiniz galiba :D

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Şarkı popülerdi o yüzden zamanında herkes Ahmet kaya da dinliyordu ki hala dinleniyor bir kesime göre terörist bir kesime göre sanatçı

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Ofiste bulunan stajyer arkadaşımızın telefonu hoparlöre bağlıydı. Spotify hesabında rastgele bir şarkı açınca anlık story attık. Yoksa tavsip ettiğim bir şarkı türü ve kişi değil kendisi.
Son cümlende “Yoksa tavsip ettiğim bir şarkı türü ve kişi değil kendisi.” Demen bile yeter Taner abi işte bu yüzden hayranız sana.

KS

anlamadimneden

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ofiste bulunan stajyer arkadaşımızın telefonu hoparlöre bağlıydı. Spotify hesabında rastgele bir şarkı açınca anlık story attık. Yoksa tavsip ettiğim bir şarkı türü ve kişi değil kendisi.
Üstad benim de böyle konular da takıntım var amacım emin ol ki kötü değildi 2 hafta özele bak diye bekledim dönmeyince buradan fikir alış verişi yapmak istedim şu piyasa da saygı duyduğum 1 2 kişi kaldı onları da kaybetmek istemem zaman ayırıp içimizi rahatlattığın için teşekkür ederim hocam.

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Gençlerin müzik zevki çok kötü tamam bizde Rap seviyoruz dinliyoruz da bu Ezhel denen elemanın Rap le alakası yok sözleri anlam içermiyor paso uyuşturucuya özendirecek parçalar yapıyor.

yavuzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İsteyen istediğini dinler şarkıcı elemanın tercihleri iyi veya kötü ona bağlı dinleyci sadece işine bakar. O kadar derin düşünüp kendinizi yormayın. Bir şarkıyla bu hallere geliyorsanız daha çok böyle şeylerle karşılaşınca bitersiniz galiba :D
apo şarkı çıkarsa onuda dinlersiniz yani :))))

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri