Ne konuda ulaşmak istiyorsunuz ?Merhaba, arkadaşlar Taner Hocam’a nasıl ulaşabilirim yada iletişim adresi mail adresi nedir? Bilgisi olan arkadaşlar mevcut mu?
Farklı bi forumda konu açmıştım ancak oradaki konu bağlantılarını buraya ekleyip paylaşmam mümkün olur mu diye soracaktım. Birde ASUS firmasından aldığımız ürünle ilgili mağduriyet yaşayan arkadaşlar var bizim adımıza markanın yerel temsilcileri ile iletişime geçme şansı olur mu Taner hocamın bunun bilgisini alacaktık kendisinden.Ne konuda ulaşmak istiyorsunuz ?
@OceanLaB Ne diyorsunuz hocam bu konu hakkında?Merhaba, arkadaşlar Taner Hocam’a nasıl ulaşabilirim yada iletişim adresi mail adresi nedir? Bilgisi olan arkadaşlar mevcut mu?
Farklı bi forumda konu açmıştım ancak oradaki konu bağlantılarını buraya ekleyip paylaşmam mümkün olur mu diye soracaktım. Birde ASUS firmasından aldığımız ürünle ilgili mağduriyet yaşayan arkadaşlar var bizim adımıza markanın yerel temsilcileri ile iletişime geçme şansı olur mu Taner hocamın bunun bilgisini alacaktık kendisinden.
Taner Hocam’a DM’den yazdım. Şuanda konu hazırlıyorum, yardım ve dayanışma için üyeler olarak kimin elinden ne gelirse diye yazıyorum. THH ile görüşme sağladım ancak haklı olarak lehime karar çıkacağını sanmıyorum ve zaman olarak fazlasıyla uzadı zaten.hocam bu tür konuları forumda @Çağdaş Işık admin ve mod arkadaşlar var onlarada sorabilirsiniz
asus içinde ürün konusunda iletişime gececeğini sanmıyorum bir sürü kişi vardır sorun yaşayan. İtopya sinerji vs olsa neysede
Taner Hocam’a DM’den yazdım. Şuanda konu hazırlıyorum, yardım ve dayanışma için üyeler olarak kimin elinden ne gelirse diye yazıyorum. THH ile görüşme sağladım ancak haklı olarak lehime karar çıkacağını sanmıyorum ve zaman olarak fazlasıyla uzadı zaten.
Konu ekledim detaylı şekilde elimden geldiği kadar kısa anlatmaya çalıştım.hocam thh normalde kullanıcının yanındadır problem ne ki sizin lehinize karar çıkmayacak ?