60.000 TL ve üstü Tasarım Odaklı Lianli Beyaz Sistem İçin Yardım

bylacin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
Bilmiyorum
Ekran Kartı
Bilmiyorum
Öncelikle herhangi bir parça veya bileşen hakkında bir fikrim yok.
Tamamen tasarım odaklı bileşenlerin ve renklerin uyumuna önem veriyorum. Ne için kullanacaksınız derseniz ben knight online ve cs go oynuyorum sadece. Olurda bf1 yada benzeri fps oyunlarıda oynayabilriim. Hiç birşey yapmasam bile sistemi açıp karşısında çay içeyim. O ahenki yakalayayım istiyorum..

Sağa sola sordum evet beyazlar çok pahalı. İçimde kalacağına elimde olsun istedim.

Abiler Lian li dynamic evo diye bir kasaya tutuldum. Ben buna başlangıçta orta segment, zamanla ihtiyaca göre upgrade edebileceğim bir parçalar almak istiyorum. Her parça hemen bulunmuyor kovalayacağım ve taksit olanaklarını değerlendireceğim.
Ne alacağım konusunda a dan z ye hiçbir bilgim ve fikrim yok. Lütfen yardımcı olunuz.

Hayırlı cumalar.

Ekli dosyalar

• 8C6D9F79-3017-4144-944F-E90DC13D97C9.gif
    8C6D9F79-3017-4144-944F-E90DC13D97C9.gif
    3.8 MB · Görüntüleme: 30

HerYerdeParmağiOlon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herhangi bir parça veya bileşen hakkında bir fikrim yok.
Tamamen tasarım odaklı bileşenlerin ve renklerin uyumuna önem veriyorum. Ne için kullanacaksınız derseniz ben knight online ve cs go oynuyorum sadece. Olurda bf1 yada benzeri fps oyunlarıda oynayabilriim. Hiç birşey yapmasam bile sistemi açıp karşısında çay içeyim. O ahenki yakalayayım istiyorum..

Sağa sola sordum evet beyazlar çok pahalı. İçimde kalacağına elimde olsun istedim.

Abiler Lian li dynamic evo diye bir kasaya tutuldum. Ben buna başlangıçta orta segment, zamanla ihtiyaca göre upgrade edebileceğim bir parçalar almak istiyorum. Her parça hemen bulunmuyor kovalayacağım ve taksit olanaklarını değerlendireceğim.
Ne alacağım konusunda a dan z ye hiçbir bilgim ve fikrim yok. Lütfen yardımcı olunuz.

Hayırlı cumalar.
Anladığım kadariyla Siz Kasa dizmek istiyorsunuz.Sistem
bütçenizi öğrenmek istiyorum
başlangıçtan gelişmek çok güzel bir hareket olur.

Son düzenleme:
KS

bylacin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Anladığım kadariyla Siz Kasa dizmek istiyorsunuz.Sistem
bütçenizi öğrenmek istiyorum
başlangıçtan gelişmek çok güzel bir hareket olur.
Taksit seçenekleri olursa 90-100k ya çıkarım. Lian li parçalarını bulmak pek mümkün olmuypr anladığım kadarıyla, ne dizeceğimi bilsem parça parça toplayacağım.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Ciddi kısıtlama getiren, her açıdan.
Lian li sistem ve üstelik ve üstelik beyaz sistem olması

Bu adamları biliyorsunuz değil mi Çin firmasıdır. Üstünlükleri ve ciddi avantajları yoktur.
Hadi kasayı beğenmişsiniz o model olsun diyelim. Diğer parçalarda üstelik beyaz hiçbir üstünlüğü yoktur.

KS

bylacin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ciddi kısıtlama getiren, her açıdan.
Lian li sistem ve üstelik ve üstelik beyaz sistem olması

Bu adamları biliyorsunuz değil mi Çin firmasıdır. Üstünlükleri ve ciddi avantajları yoktur.
Hadi kasayı beğenmişsiniz o model olsun diyelim. Diğer parçalarda üstelik beyaz hiçbir üstünlüğü yoktur.
Öneriniz nedir?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Az çok anlamışsınızdır....
Beyaz kasa, beyaz parçalar toplama cenderesine düşmemek için. Kasa madem beğendiniz, bu modelin siyahı olabilir...
Diğer parçaları Lin li dışındakilere sebest bırakın.
Öneriler gelecektir. Bu iş öyle hemen olacak bir günlük iş değildir. Az buz bir miktar değil çünkü... Önerilerden bir ortak yol bularak ilerlenebilir.
Her açıdan hem fiyat hem de kalite açısından daha rahat edersiniz

KS

bylacin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Az çok anlamışsınızdır....
Beyaz kasa, beyaz parçalar toplama cenderesine düşmemek için. Kasa madem beğendiniz, bu modelin siyahı olabilir...
Diğer parçaları Lin li dışındakilere sebest bırakın.
Öneriler gelecektir. Bu iş öyle hemen olacak bir günlük iş değildir. Az buz bir miktar değil çünkü... Önerilerden bir ortak yol bularak ilerlenebilir.
Her açıdan hem fiyat hem de kalite açısından daha rahat edersiniz
Söylediklerinizi okudum ve kendime sordum. Bu bilgisayarı istiyorum hocam. Yoksa anakartı alıp ülker bisküvi kolisine koymamla siyah akvaryum kasaya koymam arasında bir fark hissetmiyorum. Fiyat olarak pahalı gereksiz olduğunu en başından beri biliyorum. Nacizane sizden isteğim parça isim desteğinde bulunmanızdır. İyi niyetiniz ve yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Kasanız beyaz Lian li dynamic evo rahat ve geniş, destekleri, kapasitesi iyi buradan da incelersiniz. Tamamen fansız gelecektir.
Görsellik açısından iyi görünüm, iyi ledler, bayaz fanlar gerekecek. Sistem oturduktan sonra da bakılabilir. LİAN Lİ kendi ayrı satılan fanları da var. Bunlar biraz pahalı ve bağlantı tekniği kendine özgü, biraz karmaşıktır. Yalnız mutlak şart değil..

--------------

Kullanım amacınıza yönelik ki:
knight online ve cs go oynuyorum sadece. Olurda bf1 yada benzeri fps oyunlarıda oynayabilriim.
İşlemci olarak AMD ye pek hakim değilim aralarındaki performans farkları vb. sizin için uygun olanı kullanım amacı açısından diğer arkadaşların önerilerini beklemeniz gerekecek

AMD Ryzen 7 9800X3D,
AMD Ryzen 7 7800X3D
AMD Ryzen 7 9700X
veya 7500F

Ekran kartı yine kullenım amacı ve işlemciye uygunlujk açısından seçilecek:
Artık VRAM 8GB üstü seçmek daha doğru olacaktır.
BEYAZ
9060xt
5060ti
9070xt
5070
...

Anakart olarak ATX beyaz ileriye dönük
AMD Ryzen 7 9800X3D,
AMD Ryzen 7 7800X3D
AMD Ryzen 7 9700X
bu tür yüksek serler için:

Asus X870 Max Gaming WIFI7
Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7
Asus ROG Strix B850-A Gaming Wi-Fi
Bunlar 13500 TL den başlar ATX ve WİFİ desteği olan beyaz.

Bunların M-ATX srileri biraz daha ucuxdur. Bütçeye göre değerlendirilebilir
7500f işlemci için daha alt ve daha ucuzlar tercih edilebilir.

------------------------------

RAM ler sorun şu zamanlar fiyatlar tavan yapmış durumda:
2x24 GB lar yüksek, 2x16 GB buda yüksek sayılır

BEYAZ
XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 AX5U6400C3216G-DCLARWH DDR5 Ram EXPO uyumlu 12000 Tl den başlıyor.

G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32
bunlar 14500 Tl ye fırlamış

48 Gb lar beyaz 20 bin TL tden başlıyor

-------------------------------------

İşlemci soğutucu karar verilen işlemciye göre seçilecek. Sıvı soğutma veya hava soğutma. Her ikisi için beyaz modeller mevct. Sıvı soğutucu için Beyaz Lian li modeller de mevcut
---------------------------------

Psu GÜÇ KAYNAĞI bunda durum değişebilir. Beyaz model bulunamaması durumunda. Kasa panelleri arkasına görünmeyecek şekilde montaj imkanı olursa siyah ta olabilir. Güç seviyesi Ekran kartına göre olacak 850W lara çıkabilirsiniz.

-----------------------------

Kaba taslak bunları yazabiliyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri