Tavsiye Alabilirmiyim ?

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Sadomadoking' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:

Hocam bunu alırsam 12 GB olacak yeterli mi şuan günümüz için ? Birde hocam bu ram küçük duruyor kasaya takınca görüntüsü biraz bozulacak kit olan ramler daha büyük ya bende de biraz takıntılık var  :)

Takma kafani bu kadar 8gb şuan yeter halde 12 gb daha da iyi olmuş :)

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Sadomadoking' Alıntı:
Hocam bunu alırsam 12 GB olacak yeterli mi şuan günümüz için ? Birde hocam bu ram küçük duruyor kasaya takınca görüntüsü biraz bozulacak kit olan ramler daha büyük ya bende de biraz takıntılık var  :)

Oyunlarda sorun oluyor hocam ya Sniper Ghost Warrior oynarken acayip ram kullanıyor oyun. Ben şimdi linktekini alsam 12 GB ram yapsam faydası olur mu acaba ? Hızlanma yada oyunlarda ki takılma kasmalar azalır mı ? Yoksa boşuna para vermeyelim.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Oyundaki ram kullanımına bakmak lazım aslında çoğu sistemde 8 yetiyor ancak sistem ddr3 yatırım yapmak pek mantıklı değil gibi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Sadomadoking' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:

Oyunlarda sorun oluyor hocam ya Sniper Ghost Warrior oynarken acayip ram kullanıyor oyun. Ben şimdi linktekini alsam 12 GB ram yapsam faydası olur mu acaba ? Hızlanma yada oyunlarda ki takılma kasmalar azalır mı ? Yoksa boşuna para vermeyelim.

Evet dahada rahatlıyacaktır ram kullanımın çok yüksek ise

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam DDR3'e yatırım yapmak mantıklı değil diyorsunuz da DDR3 ve DDR4 arasında aman aman fark yok ayrıca DDR4 yapmak istesem CPU + Anakart + Ram değişecek ne gerek var o kadar masrafa ? Sadece ram ilave edip 2-3 sene daha kullanmak istiyorum. Bu rami alınca bilgisayar ve oyunlar rahatlayacak mı onu bilmek istiyorum :) Cevap evet ise yarın gidip alırım.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Sadomadoking' Alıntı:
Hocam DDR3'e yatırım yapmak mantıklı değil diyorsunuz da DDR3 ve DDR4 arasında aman aman fark yok ayrıca DDR4 yapmak istesem CPU + Anakart + Ram değişecek ne gerek var o kadar masrafa ? Sadece ram ilave edip 2-3 sene daha kullanmak istiyorum. Bu rami alınca bilgisayar ve oyunlar rahatlayacak mı onu bilmek istiyorum :) Cevap evet ise yarın gidip alırım.

Oyunlarda yüksek ram kullanımı oluyorsa yani +7000 +7500 gibi alabilirsin . Ayrıca ddr3 şuan aktif halde iyi işler çıkarıyor ve yeni ddr serisine kadar iyi olarak gidecektir .

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Sadomadoking' Alıntı:

Oyunlarda yüksek ram kullanımı oluyorsa yani +7000 +7500 gibi alabilirsin . Ayrıca ddr3 şuan aktif halde iyi işler çıkarıyor ve yeni ddr serisine kadar iyi olarak gidecektir .

Bazen bakıyorum oyun oynarken 2 GB boşta ram kalıyor bazen 1 GB'da kadar düşüyor ben buna bağlıyorum oyunlarda ki kasma takılmaları. İnşallah düzelir alalım bakalım.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Sırf kasma ve takilmalar için ram alınmaz hocam belki başka bir sıkıntı vardır sistemde virus olabilir,isiniyor olabilir vb vb ondan dolayı ram e de bağlamamak lazım

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Sırf kasma ve takilmalar için ram alınmaz hocam belki başka bir sıkıntı vardır sistemde virus olabilir,isiniyor olabilir vb vb ondan dolayı ram e de bağlamamak lazım

Denemediğim virüs programı kalmadı o kadar format attım düzelmedi.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Sadomadoking' Alıntı:
BilgisayarcıGenç' Alıntı:

Bazen bakıyorum oyun oynarken 2 GB boşta ram kalıyor bazen 1 GB'da kadar düşüyor ben buna bağlıyorum oyunlarda ki kasma takılmaları. İnşallah düzelir alalım bakalım.

Biraz ilginç geldi Uğur hocam harddiskinizi kontrol etmişmiydi ? Acaba oyun orjinalmi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri