Team Fortress 2 Görüntü Hatası

iFiddle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocalar lütfen yardımcı olun.Yaklaşık 8-9 saatte yükleyebildiğim oyunda görüntü hatası alıyorum.Tıpkı zuladaki gibi. Belli bir yerde siyahlık var arkamı dönünce düzeliyor biraz. Silahlarda sıkıntı var oyunu ilk kez açıyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

Çevrimdışı oyuna girdim mapte RGB renk sorunu var fakat daha hoş görünüyor. Yumruğu seçtiğimde bile sıkıntı oluyor. Mouseyi hareket ettirince hani eski windows xp de program çalışmasa ard arda programın kopyası gözükür ya öyle işte silahın siyah rengi etrafı kaplıyor veya yumruğun. Oyundayken ayar yaptım görüntü ayarı. Düşük ayar yaptım ama oyun dondu bilgisayarı yeniden başlattım

Silah sorunu olmasa oyun oynanıyor da. IDLE tarzı oyunlara geri mi dönmeliyim :/

KS

iFiddle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Intel G33/G31 Express Chipset Family,Pentium R Dual-Core CPU E5700 3.00Ghz 2gb RAM 32 bit işletim sistemi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekran kartını ve Windows versiyonunuda belirt bu sistemde ki RAM 'in ve 32 bit versiyon işletim sistemin sorun olabilir herhangi bir oyunda. Bu oyun ne gibi bir sistem istiyor bilmiyorum ama.

KS

iFiddle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
"Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP.
İşlemci: 1.7 GHz Processor or better.
Bellek: 512 MB RAM.
DirectX: Sürüm 8.1.
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan"
Oyunun sistem gereksinimleri bunlar. Ekran kartım dediğim gibi
Intel (R) G33/G31 Express Chipset Family Windows 7 kullanıyorum ve directx sürümüm 11

Oyun ana kısmında hiçbirşey yok ayarlarda falan hiç sıkıntı yok. Oyuna"giriş" yapılınca sorun oluyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu grafik sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Intel ® G33/G31 Express Chipset Family driver 'ı yani.

KS

iFiddle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu grafik sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Intel ® G33/G31 Express Chipset Family driver 'ı yani.

Kaldırmaktan korktum şimdi bişey olur diye. Sadece yükledim. Kaldırmadan.

Hocam kaldırdım daha sonra anında windows kendi driverini yükledi. Kendimde internet üzerinden indirdiğim driveri yükledim birşey değişmedi

Güncellemem gerekmiş sanırım. Driver booster ile güncellemeye başladım bakalım.

KS

iFiddle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güncelleme bitti. Oyunda oda açtım. Silahlarda sıkıntı yok. Mapte gözümü aşırı yoruyor

KS

iFiddle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam mesela sarı düz bir yer olması gerekirken kıpkırmızı. sağ tarafı yeşil. mavi falan öyle renkler birbirine giriyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri