Tebilon.com Güvenilir mi? - Sistem Tavsiyesi

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Merhaba dostlar,

internetten hazır bir sistem beğendim ve sizlere danışmak istiyorum. Sizce bu sistem alınırmı?
Ek olarak sistemin bulunduğu site güvenilir mi?

https://www.tebilon.com/amd-r5-5500...se-msi-b450m-a-pro-max-wd-500gb-crucial-16gb/

Screenshot_1.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Tebilon güvenilir bir sitedir. Şuan bu fiyata alınabilecek en mantıklı sistem diyebilirim fena değil güzel sistem. 2-3 hafta önce olsa idi bu fiyata @Selçuk duraklar arkadaşımızın dediği gibi 6600 XT sistem almak mümkündü. Ancak 2-3 haftada çok şey değişti dolar arttı vs. Bu ülkede ne alacaksanız bir an evvel almanız lazım ki karda olasınız. Ne yazık ki durum bu.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Sistem bu fiyata şu an kampanya olmadığı için alınabilir. Fakat kampanya bekleyin derim ben. Bundan daha fiyat performans sistemler gelebilir aciliyeti yoksa.

Selçuk duraklar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
@Selçuk duraklar bu fiyata alınmaz mı diyorsunuz yani sistem bileşenleri iyi değil mi?
Dostum içinde bazı parçalar iyi bazı parçalar kötü her hazır sistemde olduğu gibi ama şöyle soyleyim performans kasaları önermem kimseye 1000 TL'ye kasa çıkarıp içine 650 w psu koyuyorlar 650 w psular indirime girmeyince 800 TL nin altına düşmüyor o yüzden güven vermiyor bana ama şunu da ekleyim psunun içini açıp bakmadım sonuçta piyasaya göre çok ucuz olmasından ötürü güvenmiyorum o markaya

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar. Belirttiğin sitede forumdan alışveriş yapan arkadaşlar vardı. Piyasanın dalgalanması sonucu bu fiyat iyi gibi ama kayda değer bir indirim denk getirmen güzel olur

KS

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Sistem bu fiyata şu an kampanya olmadığı için alınabilir. Fakat kampanya bekleyin derim ben. Bundan daha fiyat performans sistemler gelebilir aciliyeti yoksa.
Kampanyalı sistemide alamıyorum ki ben alana kadar stok hemen bitiyor ve yakın zamanda kampanyalı sistem gelecek mi acaba 12 bin tl ye kadar sistem bakıyorum

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
Şimdi söyle bakalım olaya PC hocasının çıkardıgı sistem 10000TL idi. Çıkardıgı zaman dolar 14,80 civarındaydı. Ufak bir hesap yaparsak.

Sistem o zamanın kuru ile 10000/14,80=675 Dolardı zaten hemen bitmişti stok daha sonra.

11000TL den giriş yaptı ozaman bile sıcaktı alınabilirdi. 11000/14,80=743 Dolar yapıyordu.

Bugun baktıgımızda ise Dolar kuru 15,90.

Sistemin fiyatı aslında dolar tarafından bakarsak 12000/15,90=754 Dolar yapıyor. Buda sistemi alınabilir kılıyor.

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
Merhabalar,

Aşağıdaki sisteme de göz at derim. Parça uyumu açısından güzel gözüküyor. Bence paylaştığın linkin fiyatı da piyasaya göre uygun, alırsan o fiyata alınmaz denecek bir pc olmadığını düşünüyorum.

Gaming.gen Hazır Sistem

KS

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum değerli bilgileriniz ve önerileriniz için çok kararsız kaldım acaba kampanyalı hazır sistem beklemelimiyim bu fiyatlara gelir mi taner hocam mayıs ayında sistem gelecek dedi onu mu beklesem acaba?

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,027
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum değerli bilgileriniz ve önerileriniz için çok kararsız kaldım acaba kampanyalı hazır sistem beklemelimiyim bu fiyatlara gelir mi taner hocam mayıs ayında sistem gelecek dedi onu mu beklesem acaba?
Taner hocanın çıkaracağı sistem orta-üst segment olacak. Yani bütçenize uygun olmayacaktır.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Kampanyalı sistem beklemek iyidir, risk alıp kampanyalardan yararlanıp sistemi kendin toplamak daha iyidir. Çok açık söylüyorum son zamanlarda çıkan kampanyalı sistemlerden daha uyguna sistemler toplanabildi , aradaki zaman farkı + - 1 ay olarak. Soruna gelince teblion iyidir, sorun yaşamazsın.

KS

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Kampanyalı sistem beklemek iyidir, risk alıp kampanyalardan yararlanıp sistemi kendin toplamak daha iyidir. Çok açık söylüyorum son zamanlarda çıkan kampanyalı sistemlerden daha uyguna sistemler toplanabildi , aradaki zaman farkı + - 1 ay olarak. Soruna gelince teblion iyidir, sorun yaşamazsın.
Parça bileşenlerinden ve uyumlarından anlamadığım için kendim toplayamıyorum kendim toplayacak olsam bile bütçem 1 bin tl daha arttırabilirim oda zamanla olacak bişey zaman geçtikçede malum piyasa yükseliyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri