Teblion Saçmalığı

fellsefee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yani pc hocasına güvenip aldım Kasa yanlış kasa geldi ve temperli camın 1 vidası eksik ailemin internetten alışverişe ön yargısı vardı ve sağolsunlar artık internetten birşey alamıyorum artık yazık yani

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Teblion İletişime Geçe Bilirsin Kardeşim.
son zamanlarda ürününde sıkıntı olan birçok kişi benim gördüğüm kadarıyla firmayla garantiyle iletişime geçeceğine bize anlatıp durumu kabulleniyor ve ürününden memnun olmayan bir şekilde kullabıyor.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
son zamanlarda ürününde sıkıntı olan birçok kişi benim gördüğüm kadarıyla firmayla garantiyle iletişime geçeceğine bize anlatıp durumu kabulleniyor ve ürününden memnun olmayan bir şekilde kullabıyor.
Bu Şekilde ' de Olmaz Kardeşim , Ama Tamam Eyvallah Paylaşım Yapıyorsun Bilgilendirme' de Yapıyorsun O da Güzel Ama Sen Bu Ürüne Para Veriyorsun Sonuç' da Dimi? Bir Şeyi Kabullenmek Zaten Pes Etmek Gibi Bir Şey Bu Yani '' Sen İletişime Geçmesen '' Yardım Edip Etmeyeceğini Bilemesin' de..

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
İletişime geçin konuyu bize anlattığınız gibi anlatın aileme karşı mahçup ettiniz vs diye yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Geçmiş olsun

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bu Şekilde ' de Olmaz Kardeşim , Ama Tamam Eyvallah Paylaşım Yapıyorsun Bilgilendirme' de Yapıyorsun O da Güzel Ama Sen Bu Ürüne Para Veriyorsun Sonuç' da Dimi? Bir Şeyi Kabullenmek Zaten Pes Etmek Gibi Bir Şey Bu Yani '' Sen İletişime Geçmesen '' Yardım Edip Etmeyeceğini Bilemesin' de..
Hocam anlamadım bana birşey mi dediniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri