Yani pc hocasına güvenip aldım Kasa yanlış kasa geldi ve temperli camın 1 vidası eksik ailemin internetten alışverişe ön yargısı vardı ve sağolsunlar artık internetten birşey alamıyorum artık yazık yani
son zamanlarda ürününde sıkıntı olan birçok kişi benim gördüğüm kadarıyla firmayla garantiyle iletişime geçeceğine bize anlatıp durumu kabulleniyor ve ürününden memnun olmayan bir şekilde kullabıyor.Teblion İletişime Geçe Bilirsin Kardeşim.
Bu Şekilde ' de Olmaz Kardeşim , Ama Tamam Eyvallah Paylaşım Yapıyorsun Bilgilendirme' de Yapıyorsun O da Güzel Ama Sen Bu Ürüne Para Veriyorsun Sonuç' da Dimi? Bir Şeyi Kabullenmek Zaten Pes Etmek Gibi Bir Şey Bu Yani '' Sen İletişime Geçmesen '' Yardım Edip Etmeyeceğini Bilemesin' de..son zamanlarda ürününde sıkıntı olan birçok kişi benim gördüğüm kadarıyla firmayla garantiyle iletişime geçeceğine bize anlatıp durumu kabulleniyor ve ürününden memnun olmayan bir şekilde kullabıyor.
Hocam anlamadım bana birşey mi dediniz.Bu Şekilde ' de Olmaz Kardeşim , Ama Tamam Eyvallah Paylaşım Yapıyorsun Bilgilendirme' de Yapıyorsun O da Güzel Ama Sen Bu Ürüne Para Veriyorsun Sonuç' da Dimi? Bir Şeyi Kabullenmek Zaten Pes Etmek Gibi Bir Şey Bu Yani '' Sen İletişime Geçmesen '' Yardım Edip Etmeyeceğini Bilemesin' de..
admin gözünü seveyim yardım et, https://forum.pchocasi.com.tr/konu/...atali-ekran-karti-gonderdi.33225/#post-240355Konu ile ilgili olarak dönüş yapmazlarsa bizi bilgilendir. Gerekirse biz dahil oluruz.