Arkadaşlar selam bugün size yaşadığım 2 3 sene önce ki olayımı anlatmak istiyorum. Sene 2021 oyun bilgisayarı ihtiyacım vardı o zamanlar çalışıyordum ailem doğum günüm için rx580li bir bilgisayar bulmuşlar Eskişehir kentinde TechnoPC ile anlaşmalı bir firmadan. Taksitli bir şekilde 580li bilgisayarı alıyorlar ellerinde bir çok delil olmasına rağmen bilgisayarı almaya gittiklerinde bir de ne olsun
Geforce 730 4GBlı i3 9. nesil pc verip aileme şu an elimizde yok siz bunu kullanın değiştireceğiz gibi kelimeler kullanıyorlar. Şimdi annem ve babam bilgisayardan anlamaz biri emekli asker diğeri öğretmen dediklerini yapıp babam ve annemi iyi lafa getirip almışlar. Eve geldiğimde gördüğümde çok sevindim ama durumu öğrenince TechnoPC ile iletişime geçtim yardım edeceklerini söyleseler de 1 sene boyunca ne o yer ne de TechnoPC yardım etti sürekli dükkana gitsem de TechnoPC aramış olsam da Pc elimizde kaldı o döneme göre ailemden 6B lira almışlar, o parayla ne iyi pc toplanıyordu o dönem ama maalesef bu durumları yaşadım şahsen sizde alacaksınız almayın alırsanız da umarım yaşadıklarımı yaşamazsınız.
Sonuç ne diye öğrenmek isterseniz elime kaldı ve yeni bilgisayar arayışındayım.
Sonuç ne diye öğrenmek isterseniz elime kaldı ve yeni bilgisayar arayışındayım.