Tek Kişi Saracak Oyunlar

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
sizce tek oyanacak ve saracak oyunlar nelerdir 50tl yi geçmeyecek şekilde kütüphanemde olup oynamadığım oyunlar payday2 / wıtcher 1-2-3 / dead bay daylight / dyinglight / ets2 / the forest / rafy / rainbowsixege / apex / mortal kombat 11 / resident evil 2 sizce hangileri sarar

up

Son düzenleme:

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
sizce tek oyanacak ve saracak oyunlar nelerdir 50tl yi geçmeyecek şekilde kütüphanemde olup oynamadığım oyunlar payday2 / wıtcher 1-2-3 / dead bay daylight / dyinglight / ets2 / the forest / rafy / rainbowsixege / apex / mortal kombat 11 / resident evil 2 sizce hangileri sarar

up
Bedava bir oyun önereyim ama doğuracağı sonuçlardan bazıları bunlar
Sinir krizleri
Ruhsal bozukluklar
Anksiyete
Otizm
Stres
Kanser
Verem
Ve dahası
Oyunun adı (LoL)

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Forest tek başına çok sarmaz kanka biraz gelişip başka adalara açıldığında ister istemez yanında bi adam arıyorsun. Onun dışında payday2 güzel, ets2 online girersen yine aynı şekilde eğlenebilirsin.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
bende tek olduğumdan slime rancher forza fln yarın rdr ve hogwarts indirme girmedini vekliyorum

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
bende tek olduğumdan slime rancher forza fln yarın rdr ve hogwarts indirme girmedini vekliyorum
Harbi öyle ya bi indirim gelemedi gitti. Bayadır bekliyorum 1.5k falan yatırıp alabildiğim oyunları alcam başta gta forza rdr falan bi dizeyim diyorum artık malum dolar günden güne artıyor.

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Forest tek başına çok sarmaz kanka biraz gelişip başka adalara açıldığında ister istemez yanında bi adam arıyorsun. Onun dışında payday2 güzel, ets2 online girersen yine aynı şekilde eğlenebilirsin.
Ağa biz forestı normalde 7 kişi ağzımıza çok güzel şeyler yapıyorlar bak hocam bir sunucu var aynı yerde canavar gözükmüyor başka sunucuda ise aynı yerde 15 15 dolaşıyorlar 6 ayaklı fln zorlukta aynı neden oyle

up
Witcher serisinin baştan sona oyna bence 1 i grafik eski olsada hikaye çok iyi oynayıp bitirdim sonra gamepass alıp veya varsa mount And blade bannerlord en iyisi olacaktir

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135

up
Witcher 3 dying light re2 sarar the forestda sarabilir

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Ağa biz forestı normalde 7 kişi ağzımıza çok güzel şeyler yapıyorlar bak hocam bir sunucu var aynı yerde canavar gözükmüyor başka sunucuda ise aynı yerde 15 15 dolaşıyorlar 6 ayaklı fln zorlukta aynı neden oyle

Witcher serisinin baştan sona oyna bence 1 i grafik eski olsada hikaye çok iyi oynayıp bitirdim sonra gamepass alıp veya varsa mount And blade bannerlord en iyisi olacaktir
Knk witcher 1 i yükledim ama ingilizce olduğu için gram anlamadım neyi nasıl yapacağımı oyunu öğrenemedim nasıl öğrenebilirim

Witcher 3 dying light re2 sarar the forestda sarabilir
Teşekkürler

Harbi öyle ya bi indirim gelemedi gitti. Bayadır bekliyorum 1.5k falan yatırıp alabildiğim oyunları alcam başta gta forza rdr falan bi dizeyim diyorum artık malum dolar günden güne artıyor.
Forza 4 var bende sararmı

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256

Forza 4 var bende sararmı
Sarabilir aga dolaşmalık takılıyosan harita fln aldıysan ormanlık alanı vardı benim çok hoşuma gidiyor, ama 5 alacağım için eskisi kadar oynamayabilirim. Ama farklı bi aurası olduğu için hep eninde sonunda dönüş yapacağım serisi 4 olur.
Valla onu ben de fark ettim biz 2 kişi denemelik en kolayda başlattık yıllardır oynamadık bi alışalım dedik, denizde giden mini ev yaptık. Daha öteki adalara geçmeden şu vilgax gibi uzun yaratıklar baktım gelmişler sonra açıldık falan öteki adalara yine geliyolardı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri