- Tepki
- 34
Anakartın işlemci pinler kırık diye evin yanındaki 1 ay önce açılan teknik servise verdim. (Gigabyte h610m-h) 1 hafta bekledim 1 hafta içinde beni 1 kere aramışlar bende açmamışım. Dün gittim noldu anakart diye "biz seni kaç kez aradık kanka nerdesin" diye "görmedim" falan dedim.
Anakart tamam dedi işlemcinle ramleri getir deneyelim dedi. İyi dedim tamam gittim getirdim. Akşam bakıp haber veriyim dedi. Saat 9 gibi yazdım whatsapptan tamam mı anakart diye işim çıktı yarın bakıcam dedi. Biraz da genç birisi tekinsiz gibi. Sizce parçalarıma bir şey yapmış ya da yapıyor olabilir mi? Ya da ben mi çok paranoyak oldum?
Taktikğim, akşam iş çıkışı gidip anakartı sorduktan sonra denemedim daha falan diye cevap verirse anakart tamir parasını ödeyerek tamam ver benim parçaları demek var.
Umarım saat 5 gibi gittiğimde baka bişey uydurup parçaları vermemezlik yapmaz
Gigabyte H610M-h
i3 12100F
8x2 16 GB Corsair ram
Anakart tamam dedi işlemcinle ramleri getir deneyelim dedi. İyi dedim tamam gittim getirdim. Akşam bakıp haber veriyim dedi. Saat 9 gibi yazdım whatsapptan tamam mı anakart diye işim çıktı yarın bakıcam dedi. Biraz da genç birisi tekinsiz gibi. Sizce parçalarıma bir şey yapmış ya da yapıyor olabilir mi? Ya da ben mi çok paranoyak oldum?
Taktikğim, akşam iş çıkışı gidip anakartı sorduktan sonra denemedim daha falan diye cevap verirse anakart tamir parasını ödeyerek tamam ver benim parçaları demek var.
Umarım saat 5 gibi gittiğimde baka bişey uydurup parçaları vermemezlik yapmaz
Gigabyte H610M-h
i3 12100F
8x2 16 GB Corsair ram
Ekli dosyalar
Son düzenleme: