Teknobiyotik Güvenilir mi ?

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yaklaşık 10 gün önce açtığım bir Power Yeter mi başlıklı konuda bir PC hocası Bana Teknobiyotik'ten power önerisinde bulunmuştu bende araştırırken Teknobiyotik'in sitesinde 600W'lık bir power gördüm ve fiyatı çok uygundu 162 TL falandı aynı zamanda Teknobiyotik'in N11'de mağazası var orayıda takip edebilirsiniz oradanda alış veriş yapabilirsiniz, neyse konuya dönelim Teknobiyotik'in N11 mağazasında aynı ürün vardı bende biraz korkarak da olsa sipariş verdim 2 gün sonra elime ulaştı ürünün paketlenmesi ürünün içeriği gerçekten güzeldi memnun kaldım ürünün ağır olması da Kaliteli hissi verdi :D :)  ürünü aldım bilgisayarıma taktım ekran kartı için yeterli geldi işimi çok rahat gördü fakat ekran kartından memnun kalmadığım için iade ettim fakat power'ı hala kullanıyorum gerçekten çok güzel bir ürün Size tavsiyem hem fiyat hemde kalite olarak Teknobiyotik'i tavsiye ederim zaten mağaza puanlamasına bakarsanız sizde ne kadar güvenilir ve işlerini güzel yapan bir firma olduklarını görürsünüz ayrıca pc hocası'da bize güvenilir olmayan bir mağazayı önermez değil mi ? ve 14 gün içinde  cayma hakkınız var aldığınız ürünü hiç bir sebep belirtmeden geri iade edebiliyorsunuz elektronik'de size tavsiyem eğer alacağınız ürünün firmasının internet mağazası varsa belki 1 2 gün kargodan dolayı beklersiniz ama elinizde haklarınız olur o nedenle mağazaların internet sitesi varsa site üzerinden alış veriş yapmanız size büyük avantajlar kazandırır. :arrow: Teknobiyotik'e güvenim tam  :heart: :heart:

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tecrübeni bizlerle paylaştığın, geri dönüş yapıp bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz. :) Güle güle kullan.

KS

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
her turlu paylasımlarınıza açığız. değerli bir yorum insanlar için açıklayıcı güzel bir metin olmus ellerınız dert görmesin. Acaba o bilgisayarı kim önerdi :D

Hangisini hocam önceki power yeter mi ? konusunda yazdığım bilgisayarı mı ? :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri