telefon garip davranıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali çuğun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Telefonum meizu m6t telefon mesela 30 dk kullanılmadan bekledikten sonra kilit ekranını açınca sanki hani telefonlar tamamen kapalıyken açıldığında bir süre sizi bekletir ya uygulamalar yüklenirken ana ekrana bu hep oluyor ya da bi uygulamada yine orneğin 30 dk kalıpta çıkınca yine aynı şey oluyor veya uygulamadayken telefon birden duruyo yataydaysa dikey moduna geçiyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum 2 dk içinde telefon kilit ekranına giriyor tekrar kullanabiliyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Telefonunuz güncel değilse güncellemenizi tavsiye ederim yok güncel ise cihazın depolama olarak ne kadar dolu olduğuna bakın sınırdaysa doluluk oranı biraz boşaltın ve buda değilse sorun cihazı sıfırlamanızı tavsiye ederim.

KS

ali çuğun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Telefonunuz güncel değilse güncellemenizi tavsiye ederim yok güncel ise cihazın depolama olarak ne kadar dolu olduğuna bakın sınırdaysa doluluk oranı biraz boşaltın ve buda değilse sorun cihazı sıfırlamanızı tavsiye ederim.

telefonu daha önce sıfırladım düzelmedi resim vb yok depolamanın yarısı boş zaten sd kart bile takılı ama buraya yazdıntan sonra duvar kağıtlarını değiştirdim ve garip bi şekilde sanırım düzeldi daha bilmiyorum ama

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
RAM sorununuz olabilir. Hareketli bir duvar kağıdı kullanıyorsanız RAM biraz fazla tüketilir ayrıca işlemcide fazla yorulur.

KS

ali çuğun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
RAM sorununuz olabilir. Hareketli bir duvar kağıdı kullanıyorsanız RAM biraz fazla tüketilir ayrıca işlemcide fazla yorulur.
aslında kendi tema galerisnden normal bi duvar kağıdıydı ama değiştirince düzeldi artık olmuyır geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri