Telefon Kendiliğinden Kapaniyor

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Merhaba arkadaşlar. Yıllar önce poco x3 pro almıştım. Telefonu uzun süre kullandım ve memnundum ara sıra kendiliğinden açılıp kapanıyordu ama uzun sürmediği için sorun etmemiştim. Bir gün telefonu yere düşürdüm ve o günden sonra birdaha hiç açılmadı. Ekran sürekli açılıp kapanıyor kendiliğinden taa ki şarjı bitene kadar. İçinde onbinlerce fotoğrafım ve bilgilerim vardı. Çok araştırdım kronik sorunlarının da farkında oldum ama artık bir önemi yoktu. Sizden istediğim içindeki bilgileri kurtarabilmem için bir yol göstermeniz olacak, şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 4

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
497
Açılıp kapanma süreleri, ne kadar açık kalacağı önemli olacak:

Bir şuna rastladım. Direk usb bağlantısı ile telefonu veri transferine hazırlama. Ayarlardaki birkaç değişiklik.

How to Fix POCO Phone Not Connecting to PC But Charging Only | USB Not Showing to PC
Bir bakın ayarlar uyuşakcak mı.

Birde şu var en basit genel Xiaomi telefonlar olarak giriş yapıyor. Poco değil ilk önce bunu denersiniz. USB kablosunu takınca pc ye telefonun bunu şarj olarak algıladığından bahsediyor Bunu aşmak için ayar...

-------------------------------------

Olumlu sonuç çıkmazsa ve işin içine usb sürücülerini karıştırırsa Xiaomi Bir de Xiaomi TOOLS durumu dahil olacak:???

Son düzenleme:
KS

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Açılıp kapanma süreleri, ne kadar açık kalacağı önemli olacak:

Bir şuna rastladım. Direk usb bağlantısı ile telefonu veri transferine hazırlama. Ayarlardaki birkaç değişiklik.

How to Fix POCO Phone Not Connecting to PC But Charging Only | USB Not Showing to PC
Bir bakın ayarlar uyuşakcak mı.

Birde şu var en basit genel XOAMİ telefonlar olarak giriş yapıyor. Poco değil ilk önce bunu denersiniz. USB kablosunu takınca pc ye telefonun bunu şarj olarak algıladığından bahsediyor Bunu aşmak için ayar...

Teşekkürler hocam bunlara bakacağım ama telefon hiç açılmıyor, poco yazisi geliyor ve hemen kapanıyor. Sanırım bundan dolayı biraz zor olacak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri