Telefon Önerisi

Carlvoin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar şuan elimde Redmi 8 3/32 telefon var. Oyun açısından gerçekten yeterli gelmiyor. Wild rift gibi oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.
Öncelikle elimde 1000 tl var ve telefonu satmak istiyorum.
Telefonun fiyatı ne kadar olmalı kaça satmalıyım bilmiyorum. Üstünde çizik dahi yok kutusu var garantisi bitmiş durumda ve hiçbir sorunu yok.
Telefonu 2k gibi bir fiyata sattığımda elimde 3k oluyor.
3k ile ne alabilirim sıfır/ikinci el olarak?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler .

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sıfır olarak sattığınızdan daha iyi bir telefona geçileceğini hiç sanmıyorum hatta daha düşüğü gelir. İkinci el piyasasında da pek bilgim yok ama herhalde alınan telefonlar da pek oyun oynatmaz. Satıp 2.el cihaz almak için değeceğini sanmıyorum.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,116
Daha iyi bir ürün istiyorsanız bütçeyi arttırmalısınız o telefonu satıp üstüne 1000 tl ekleyerek alınabilecek cihazın şu an kullanmış olduğunuz redmi note 8 den çok farkı olmaz.

zyixexe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar şuan elimde Redmi 8 3/32 telefon var. Oyun açısından gerçekten yeterli gelmiyor. Wild rift gibi oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.
Öncelikle elimde 1000 tl var ve telefonu satmak istiyorum.
Telefonun fiyatı ne kadar olmalı kaça satmalıyım bilmiyorum. Üstünde çizik dahi yok kutusu var garantisi bitmiş durumda ve hiçbir sorunu yok.
Telefonu 2k gibi bir fiyata sattığımda elimde 3k oluyor.
3k ile ne alabilirim sıfır/ikinci el olarak?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler .
vatanda bazen realme 8 stokları açılıyor taksitle alacaksanız 6 mı 12 mi ne peşin taksit oluyor

KS

Carlvoin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Daha iyi bir ürün istiyorsanız bütçeyi arttırmalısınız o telefonu satıp üstüne 1000 tl ekleyerek alınabilecek cihazın şu an kullanmış olduğunuz redmi note 8 den çok farkı olmaz.
Hocam peki o fiyatlarda 6 gb ramli bir telefon bulmak mümkün mü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri