Techno daha iyi olması lazım
İnşallah güzeldir beni pişman etmezTechno daha iyi olması lazım
Bunların ikiside technoTechno daha iyi olması lazım
Aldın mi
En yakin zamanda alacamAldın mi
Merhaba 10K verip böyle gereksiz mediatek işlemcili kamerası şişirilmiş ürünler almayın, millet ne zaman uynacak yd telefon almaya, ben yıllardır yd telefon alıp kullanıyorum. Hadi garantili olsa ne olacak yere düşse ekran kırılsa garanti karşılamaz batarya bitse değiştirmezler söket arıza verse kullanıcı hatası derler o zaman ne gerek var . 9 bin bandında Oneplus 9 Le2115 snapdragon 888 işlemcili premium cihaz var, dolap , facebook sahibinden, letgo üzerinden anlaşıp YD imei atılan üst düzey cihazları elden görüp alın, biraz araştırma ile bulabilirsiniz kendi eski telefonun imei sini verirsiniz güvenli değil derseniz ona kaydederler.
Dediğin telefon iyi miMerhaba 10K verip böyle gereksiz mediatek işlemcili kamerası şişirilmiş ürünler almayın, millet ne zaman uynacak yd telefon almaya, ben yıllardır yd telefon alıp kullanıyorum. Hadi garantili olsa ne olacak yere düşse ekran kırılsa garanti karşılamaz batarya bitse değiştirmezler söket arıza verse kullanıcı hatası derler o zaman ne gerek var . 9 bin bandında Oneplus 9 Le2115 snapdragon 888 işlemcili premium cihaz var, dolap , facebook sahibinden, letgo üzerinden anlaşıp YD imei atılan üst düzey cihazları elden görüp alın, biraz araştırma ile bulabilirsiniz kendi eski telefonun imei sini verirsiniz güvenli değil derseniz ona kaydederler.
Baktığınız telefonlar söylediğiniz oyunlarda 1 sene gider sonrası dede telefonu olmaya doğru yavaş yavaş gider, diğer sorunuzdan da gidiyorum 10 bin e sonrasında satıp kâr edebileceğiniz bir telefon yok TR de malesef, iphone modelleri ve samsung un üst düzey telefonları getirirse kâr getirir onlarda limitinizin 5 katı yükseklikte, öteki türlü kar ettirecek az telefon var bahsettiğiniz fiyat bandında...Dediğin telefon iyi mi
Tamam onlar ney ikinci el alacazBaktığınız telefonlar söylediğiniz oyunlarda 1 sene gider sonrası dede telefonu olmaya doğru yavaş yavaş gider, diğer sorunuzdan da gidiyorum 10 bin e sonrasında satıp kâr edebileceğiniz bir telefon yok TR de malesef, iphone modelleri ve samsung un üst düzey telefonları getirirse kâr getirir onlarda limitinizin 5 katı yükseklikte, öteki türlü kar ettirecek az telefon var bahsettiğiniz fiyat bandında...
Yurt Dışı imei kayıt yapılan sıfır cihazlar var dediğim uygulamalarda telefon satıcıları var 10 bin e daha iyi cihazlar bulabilirsiniz ikinci el değiller, ama yurt dışı almış bir zaman kullanmış sonra satışa koyanlar var sıfırından daha ucuza da gelir. Siz siz aratın yurt dışı telefon diye bir sürü sayfa satıcı ilan var.Tamam onlar ney ikinci el alacaz
Bana hangi marka telefon önerinYurt Dışı imei kayıt yapılan sıfır cihazlar var dediğim uygulamalarda telefon satıcıları var 10 bin e daha iyi cihazlar bulabilirsiniz ikinci el değiller, ama yurt dışı almış bir zaman kullanmış sonra satışa koyanlar var sıfırından daha ucuza da gelir. Siz siz aratın yurt dışı telefon diye bir sürü sayfa satıcı ilan var.
Sıfırdan bakıyorsanız Oneplus 9 Le2125 Snapdragon 888 işlemcili 10bin altında en fp ürün, 12k altında Poco F5 snapdragon 7 gen 2 var ki güçlü bir telefon, ama sahibinden üzerinden ikinci el yurt dışı imei kayıtlı olanlardan daha ucuza alacaksanız elden görüp test ederek şu an biri samsung s22 atmış 8 gen 1 li , gerisi ise mi 11t pro lar filan var siz en güncel, en iyi işlemcili, imei kayıtlı sorunsuz cihazları elden görüp test edip almalısınız, direk acele etmeden facebook gruplarında 1-2 hafta takılıp neler olduğunu öğrenin, sorumluluk size ait ama sonra kendi hatanızla bir şey yapıp beni suçlamayın, ben bilinçli araştıran acele etmeden bir şeyler alan biriyim.Bana hangi marka telefon önerin
Tm bulunca atımSıfırdan bakıyorsanız Oneplus 9 Le2125 Snapdragon 888 işlemcili 10bin altında en fp ürün, 12k altında Poco F5 snapdragon 7 gen 2 var ki güçlü bir telefon, ama sahibinden üzerinden ikinci el yurt dışı imei kayıtlı olanlardan daha ucuza alacaksanız elden görüp test ederek şu an biri samsung s22 atmış 8 gen 1 li , gerisi ise mi 11t pro lar filan var siz en güncel, en iyi işlemcili, imei kayıtlı sorunsuz cihazları elden görüp test edip almalısınız, direk acele etmeden facebook gruplarında 1-2 hafta takılıp neler olduğunu öğrenin, sorumluluk size ait ama sonra kendi hatanızla bir şey yapıp beni suçlamayın, ben bilinçli araştıran acele etmeden bir şeyler alan biriyim.