Telefon Önerisi

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Merhaba arkadaşlar 12k bütçem var bu bütçede garantili kamerası rakiplerine göre iyi olan 2. el telefon öneriniz nedir telefonu çoğunlukla instada st araba videoları vs için kullanacağım

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Kesinlikle iPhone olmalı sosyal medya ve fotoğraf video çekiyorsan bende almak istiyorum çok ama maddiyat izin vermiyor maalesef

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Yurt dışı Zero ultra alsan iphone 13ten daha iyi kameraya sahip 1 seneye yakın kullandım mükemmel ötesi cihaz

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Dediğim kriterlerde başka öneriniz ne olurdu
Merhaba arkadaşlar 12k bütçem var bu bütçede garantili kamerası rakiplerine göre iyi olan 2. el telefon öneriniz nedir telefonu çoğunlukla instada st araba videoları vs için kullanacağım

Yurt dışı Zero ultra alsan iphone 13ten daha iyi kameraya sahip 1 seneye yakın kullandım mükemmel ötesi cihaz
İnfinix sin sanırım gerçekten okadar var mı bi bakıyım

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
112
Sosyal medya için iphone almalısın. Android telefonun kamerası daha iyi olsa bile sosyal medyaya geçince iphone'dan geride kalacaktır

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Sosyal medya için iphone almalısın. Android telefonun kamerası daha iyi olsa bile sosyal medyaya geçince iphone'dan geride kalacaktır
Hocam doğru söylüyosunuzda bu bütçede garantisiz pil sağlığı 88 ip 11 ler var

Yurt dışı nereden alınır hocam
Ben sahibindende buldum

Hocam o cihaz benden çok uzaktaki şehirlerde var bi tane bulunduğum şehirde var o kişiyede ulaşılamıyo öyle bi numara yok diyo

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Hocam doğru söylüyosunuzda bu bütçede garantisiz pil sağlığı 88 ip 11 ler var

Ben sahibindende buldum

Hocam o cihaz benden çok uzaktaki şehirlerde var bi tane bulunduğum şehirde var o kişiyede ulaşılamıyo öyle bi numara yok diyo
antalya içindeyseniz veya tanıdık varsa yardımcı olabilirim

mortauzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
infiniz zero ultra güzel olabilir ama yazılım konusunda sıkıntıları var özellikle kamerada güzel fotoğraf çeker ama yapay zekası çok da iyi değil alacaksan şuan androidin kralı (bence)xiaomi,redmi al

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
infiniz zero ultra güzel olabilir ama yazılım konusunda sıkıntıları var özellikle kamerada güzel fotoğraf çeker ama yapay zekası çok da iyi değil alacaksan şuan androidin kralı (bence)xiaomi,redmi al
yazılım tarafında sıkıntısı yok yapay zeka tarafında ise hiç yok aksine çekilen fotoğraflar çok daha iyi hale geliyor lütfen kulaktan dolma bilgiler ışında yorum yapmayalım uzun bir süre kullandım hali hazırda Xiaomi kullanıyorum Redmilerde sırasıyla Redmi Note 8-8Pro 9-9S-9Pro 10S-10Pro 11S-11E-11Pro 12Pro- 12 Pro+ 5 kullandım redmilerin genel sorunu kötü kameraya sahip olması 108mp olsa da beklenen performansı vermiyor çok fazla cihaz değiştiren insanım (YD cihaz sattığıum için yeni ürünleri test edip kullanırım genelde) bu yüzden öneri yaparken lütfen bilgimiz ve tecrübemiz ışığında yapalım ki hem yanlış yönledirme olmasın hemde bilgi kirliliği hocam.
Not: Şuana dek redmi serisinde en beğendiğim ve kamerası sorunsuz olan cihaz 12 Pro +5G seerisi diğer bütün seriler kötü kameraya ama iyi bileşenlere sahip

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Bir şekilde iphone a zorla kendini yapıcağın işler ve sosyal medya için iphone candır.

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Hocam video çekeceğim kamera dan ziyade video kamerası daha önrmli

antalya içindeyseniz veya tanıdık varsa yardımcı olabilirim
Yok

Bir şekilde iphone a zorla kendini yapıcağın işler ve sosyal medya için iphone candır.
Hocam zorlanabilirde ip 11 alabilirim 3 4 arkadaşıma sorduğumda da şarjınınok kötü oldupunu gece çok kötü çektiğini söylüyolar

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Hocam video çekeceğim kamera dan ziyade video kamerası daha önrmli

Yok

Hocam zorlanabilirde ip 11 alabilirim 3 4 arkadaşıma sorduğumda da şarjınınok kötü oldupunu gece çok kötü çektiğini söylüyolar
Ben kendimi bildim bileli iphone kullanıyorum bence iphone 11 serisi kötü bir seri hem akşam kamera hem sarj hem ekran lcd olması çok tuttu fakat ben ilk fırsatta değiştirmiştim. Yönelebilirsen 12 serisine geçersen daha iyi olur

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Ben kendimi bildim bileli iphone kullanıyorum bence iphone 11 serisi kötü bir seri hem akşam kamera hem sarj hem ekran lcd olması çok tuttu fakat ben ilk fırsatta değiştirmiştim. Yönelebilirsen 12 serisine geçersen daha iyi olur
Hocam bütçe olsa alcam zatende yok zero ultraya baktım çok uzak şehirlerde başka önerisi olan yok mu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri