Telefon Önerisi

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba arkadaşlar 12k bütçem var bu bütçede garantili kamerası rakiplerine göre iyi olan 2. el telefon öneriniz nedir telefonu çoğunlukla instada st araba videoları vs için kullanacağım
Herkes şimdi kesinlikle iPhone alman gerekiyor sosyal medya için falan der ama bilinen bir yanlış var eğer Android bir cihazda kendi kamerası ile foto çeker ve bu fotoyu insta da paylaşırsan kalite bozulmaz lakin insta nın kamerası ile çekersen bozulur yani ister Apple al ister android fark etmez bence yeterli telefonun kendi kamerasını kullan

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Herkes şimdi kesinlikle iPhone alman gerekiyor sosyal medya için falan der ama bilinen bir yanlış var eğer Android bir cihazda kendi kamerası ile foto çeker ve bu fotoyu insta da paylaşırsan kalite bozulmaz lakin insta nın kamerası ile çekersen bozulur yani ister Apple al ister android fark etmez bence yeterli telefonun kendi kamerasını kullan
oda doğru önceki s21 de öyle yapıyodum

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
Daha mantıklı ben iPhone de kullansam android de kullansam öyle yapıyorum daha pratik geliyor nedense
evet bencede sizin bi öneriniz var mı acaba bu bütçede

s21+ buldumda bana uzakta kalıyor açıkçası şehir olarak

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
hocam ozaman kayıtlı yurtdışıda olabilir
Ben 3 ay önce mi 11t pro aldım 12k ya sıfır kayıt yapılmamıştı siz kayıt yapılmış olanı da alabilirsiniz isterseniz size link atayım telefona bakın bir çok güzel cihaz

Ben 3 ay önce mi 11t pro aldım 12k ya sıfır kayıt yapılmamıştı siz kayıt yapılmış olanı da alabilirsiniz isterseniz size link atayım telefona bakın bir çok güzel cihaz

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871

hocam yurtiçi 7ay garantili s21 buldum 13k yazmış 11k olur diyor sizce alınıe mı yada piyasaya göre çok mu ucuz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri