Telefon Spamları

bypas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ya nasıl oluyor bilmiyorum da, numara yenıleyelı 1 hafta olmasına ragmen nereden buluyorlar. Engelleye engelleye sıkıldım artık. Sorun şu ben son 1 hafta neredeyse telefon kullanmadım yani hiç bir yere yeni kayıt da yaptırmadım (siteye, uygulamaya vs.) olucak bir gün dalgınlığıma gelip linke tıklayacağım diye korkuyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1984.png
    Screenshot_1984.png
    43.1 KB · Görüntüleme: 12

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Ya nasıl oluyor bilmiyorum da, numara yenıleyelı 1 hafta olmasına ragmen nereden buluyorlar. Engelleye engelleye sıkıldım artık. Sorun şu ben son 1 hafta neredeyse telefon kullanmadım yani hiç bir yere yeni kayıt da yaptırmadım (siteye, uygulamaya vs.) olucak bir gün dalgınlığıma gelip linke tıklayacağım diye korkuyorum.
Bana günde 5-6 tane geliyor bu mesajlardan tek tek engelliyorum. Numarayı alıyorken doldurulan form var orada belirtmeniz lazım reklam ve kampanyalar için paylaşılmasını istemiyorum diye yoksa satın aldığınız operatör kendisi dağıtıyor ya da internet telefon hepsiburada gibi firmalar da dağıtıyor.

MufasaBoss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Büyük İhtimal Birisi Sms Bomber Atıyor Spam Ve Kayıtlı Olmayan Numaralardan Gelen Mesajları Engelle Şıkını İşaretle Knk

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri