Telefon tavsiye edin

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar 1000 tl ye kadar sınır var en iyi telefon hangisi siz ne önerirsiniz 

Şimdiden teşekkürler

furkancekmece

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Direk Söylüyorum Kim ne derse desin google ile birlikte çalışan ve hiç bir sıkıntısını çekmeden kullandığım General Mobile Öneririm bende ilk zamanlar bu ne böyle samsung ıphone falan varken diyordum aldım çok memnunum en ufak bir kasma görmedim onca uygulama yüklememe rağmen...fakat şimdi bir üst modeli çıktı o daha iyi hele gold renk olanı "General Mobile GM5 Plus" maaşımı alayım almayı düşünüyorum...:)

E

expert

Guest
Sarj olarak normal kullanım olarak abim de Lenovo vp1 var çok güzel 5000 ma batarya ile bambaşka

KS

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
furkancekmece' Alıntı:
Direk Söylüyorum Kim ne derse desin google ile birlikte çalışan ve hiç bir sıkıntısını çekmeden kullandığım General Mobile Öneririm bende ilk zamanlar bu ne böyle samsung ıphone falan varken diyordum aldım çok memnunum en ufak bir kasma görmedim onca uygulama yüklememe rağmen...fakat şimdi bir üst modeli çıktı o daha iyi hele gold renk olanı "General Mobile GM5 Plus" maaşımı alayım almayı düşünüyorum...:)

Telefonu sonunda aldım 10 numara teşekkür ederim :D

Leandro Markos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uzun zamandır ASUS Zenfone 2 kullanıcısıyım. Çok memnunum tavsiye ederim daha alalı 1 yıl oldu piyasada çıkan yeni telefonlardan kat kat üstün. Hiç bir sıkıntısını görmedim zaten sıkıntı da olursa ASUS servisi bu konuda gayet başarılı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri