Telefon tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Önceliğim kamera ve pil süresi oyunları bilgisayardan oynuyorum zaten (UZUN KULLANIŞLI OLACAK KASMA YAPMAYACAK ÇÜNKÜ 3 4 SENE KULLANACAĞIM)

Xiaomi
mi 8 lite
redmi note 7
redmi note 6
Mi 8 SE

Honor
honor 8x

Huawei
p smart

Samsung
m20
s6 edge plus

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
bir dakika bütün telefonları teker teker karşılaştırıp seçenekleri indirim son halini güncelliyorum 1700 üstü olmaz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Guncelleme yaptim bu arada mi 8 se de listeme girdi listemdeki honor, diğer xioami ler ve huaweiden iyi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
prokaan78' Alıntı:
Guncelleme yaptim bu arada mi 8 se de listeme girdi listemdeki honor, diğer xioami ler ve huaweiden iyi

Anladığım kadarı ile Türkiye garantili olun diye bir düşünceniz yok. Eğer ithalatçı garantili cihazlarda bakıyorsanız çok iyi cihazlar var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Öncelikle Mi 8 SE 'yi 2.000 TL 'den aşağı bulamazsınız onu listenizden çıkartın. Bakındım biraz güvenilir satıcılardan bulamadım. Siz bulduysanız onu kaçırmayın.

Bunun dışında Mi 8 Lite aklınızda bulunsun 1600 TL civarında İthalatçı Garantili bulunuyor ve güzel cihaz.

Ayrıca General Mobile GM 9 Pro - 1.699 TL Hem Türkiye garantili hemde fiyatına göre Kamera + İşlemci konusunda Mi 8 Lite modelinden daha iyi ve Batarya konusunda çok daha iyi ve AMOLED ekranı ile Renk doğruluğu ve canlılığı konusunda iyi deneyimler sunuyor. Ayrıca güncelleme konusunda sorun yaşatmayan bir model. Başka cihazlara bakmayın bu 3 cihazdan birisini tercih edin derim.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Buldum mi 8 le yi satis temsilcisi var veysel abi o garantisiz satiyor garantisiz tehlikelo biliyorum ama garantili oluncasa adam gibi birsey karsilamiyolar yine 300 400 ödüyoruz birde garantiye mi gonderiyorumki telefonu

Facebook grubu var xiaomi turkiye ✔️ diye

General mobile istemiyorum ya cok hatasi cikiyo kronik telefonda olan hatalardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri