Soru Televizyon Alacağım Ne Önerirsiniz

Batuhan turan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Evime televizyon almayı düşünüyorum odam büyük ve büyük bir tv almak istiyorum 75 inch ve iki model arasında kaldım

Samsung 75Q70D ve LG 75QNED86T6A​

Bu iki model sizce nasıl ?
Daha iyi bir model önerecek varsa 60-70 bin civarı bir model tavsiye alabilirim.
Şimdiden teşekkürler.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
496
Televizyon marka seçiminde orjinal Japon Sharp, Pansonic, Toshiba ve Sony Türkiye ye gönderimi kapattıklarından beri kısırdöngü yaşanıyor.

Bizzat model marka açısından bir süre kullanıp deneyimler şeklinde tavsiye seçimde çok daha kolaylık sağlayabiliyor.
Bu bakımdan marka ve model yelpazesi açısndan, inceleme ve deneyimlerin paylaşıldığı bir bloğa yönlendirebiliyorum. Ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.
Forum kısmında da bizden daha isabetli tavsiye verenler olabilir. Çünkü sürekli TV konusunu araştırıyorlar.

zorro2083

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Televizyon marka seçiminde orjinal Japon Sharp, Pansonic, Toshiba ve Sony Türkiye ye gönderimi kapattıklarından beri kısırdöngü yaşanıyor.

Bizzat model marka açısından bir süre kullanıp deneyimler şeklinde tavsiye seçimde çok daha kolaylık sağlayabiliyor.
Bu bakımdan marka ve model yelpazesi açısndan, inceleme ve deneyimlerin paylaşıldığı bir bloğa yönlendirebiliyorum. Ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.
Forum kısmında da bizden daha isabetli tavsiye verenler olabilir. Çünkü sürekli TV konusunu araştırıyorlar.

Vestel televizyon aldım Adem Bey'in incelemelerine bakarak. Aldıktan sonra da araştırdım kullanıcı yorumları vs. Bir çok ürününü önermesem de televizyonu güzel oluyor vestellerin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri