'' Screen Sharing '' Evet var lakin ekrana bağlantı yapılmıyor artık o yüzden Bağlantı kablosu alacam.Televizyonun Screen Sharing özelliği var ise kablosuz bir şekilde ekranını yansıtabilirsin.
'' Screen Sharing '' Evet var lakin ekrana bağlantı yapılmıyor artık o yüzden Bağlantı kablosu alacam.
Bu nasıl?
Sağlam mi? Kardeşim bunlar 2-3 ay sonra çalışmama durumu yapmasın birde.![]()
Inca ITCH-02TX 2 m Type-C to HDMI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inca ITCH-02TX 2 m Type-C to HDMI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Inca ITCH-02TX 2 m Type-C to HDMI Dönüştürücü özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dark DK-CB-U31XHD 1.8 m 4K Type-C to HDMI Dönüştürücü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DK-CB-U31XHD 1.8 m 4K Type-C to HDMI Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-CB-U31XHD 1.8 m 4K Type-C to HDMI Dönüştürücü özelliklerini incele, 431,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sağlam mi? Kardeşim bunlar 2-3 ay sonra çalışmama durumu yapmasın birde.
dark alabilirsinz daha iyiSağlam mi? Kardeşim bunlar 2-3 ay sonra çalışmama durumu yapmasın birde.
Hocam telefon MHL destekliyor mu desteklemiyor ise kablo ile aktarım mümkün değilTelefondan , Televizyona kablo ile bağlantı yapmak istiyorum arkadaşlar önere bildiğiniz bağlantı kablosu var mi.?
Telefon Bağlantı Noktası: TYPE-C
Bütçe: 200-300 Tl ( Max 400 )
dark alabilirsinz daha iyi
hocam inca değilde dark markası iyidir onu tercih edin
marka olarak evetDark EZCast Kablosuz HDMI Görüntü Aktarım Kiti - Kablosuz Görüntü Aktarıcı - Görüntü Çözümleri
Dark EZCast Kablosuz HDMI Görüntü Aktarım Kiti Android, IOS ve Windows İşletim Sistemli Cihazlarınızın İçeriğini Kablosuz Olarak TV'nize Aktaracağınız Yeni Çağ, Dark ile Başlıyor!www.dark.com.tr
Dediğiniz bu mu?
Evet kardeşim ona baktım şahsi telefona'da kullanmayacağım evde yedek olarak '' Note 3 '' Var desteklediğini öğrendim onu bağlayacağım.Hocam telefon MHL destekliyor mu desteklemiyor ise kablo ile aktarım mümkün değil
Telefondan , Televizyona kablo ile bağlantı yapmak istiyorum arkadaşlar önere bildiğiniz bağlantı kablosu var mi.?
https://www.amazon.com.tr/Dark-DK-CB-U31XDP-Type-C-Display-Port/dp/B07H1DHN98 kablo linki ve lazım olursa diye video linkide buTelefondan , Televizyona kablo ile bağlantı yapmak istiyorum arkadaşlar önere bildiğiniz bağlantı kablosu var mi.?