Televizyonumun tepkime süresini öğrenme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VeeqX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar babamın durumundan kaynaklı yaklaşık 1-2 ay monitör alamayacağız.Ben de bu durumda evdeki televizyonu kullanmayı düşünüyorum.Bu televizyonun tepkime süresi nedir?,Rahat bir şekilde singleplayer,multiplayer,MOBA,FPS fark etmez oynayabilir miyim?
Cevaplarsanız sevinirim.
Televizyon: https://www.lg.com/tr/tv/lg-49UB830V

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
TV 'lerde Input Lag sürelerine bakmanız gerek 15ms ve aşağısı normal oyunlar için idealdir. 10ms aşağsı multiplayer oyunlar için idealdir. 7ms ve aşağısı sıralamalara oynuyorsanız MP oyunlarda çok idealdir. Sizin TV 'nin marka model özelliklerine baktım. 70ms Input Lag değeri var genel anlamda normal oyunlar oynanır ama MP oyunlarda zevk vermeyecektir. Panel süreside 6ms olarak görünüyor. Yani TV 'niz standart oyunlar için sorun yaratmaz ama MP oyunlarda sorun yaşayacaksınız diyebilirim.

KS

VeeqX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
TV 'lerde Input Lag sürelerine bakmanız gerek 15ms ve aşağısı normal oyunlar için idealdir. 10ms aşağsı multiplayer oyunlar için idealdir. 7ms ve aşağısı sıralamalara oynuyorsanız MP oyunlarda çok idealdir. Sizin TV 'nin marka model özelliklerine baktım. 70ms Input Lag değeri var genel anlamda normal oyunlar oynanır ama MP oyunlarda zevk vermeyecektir. Panel süreside 6ms olarak görünüyor. Yani TV 'niz standart oyunlar için sorun yaratmaz ama MP oyunlarda sorun yaşayacaksınız diyebilirim.

Tamamdır çok teşekkür ederim.
Zaten ilk başta minecraft indirip arkada diğer oyunları indirecektim.
Bu sürede de genelde hikaye oyunları oynarım (Tomb Radier gibi)
21 yaşındayım hala bıkmadım şu minecraft'tan  :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Şuan için yüksek hızlı oynanan oyunlar hariç sizi TV üzmez gibi duruyor.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri