F Furaycy Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 9 May 2023 Mesajlar 59 Tepki 3 Konum Turkan, Baki, Azerbaijan 14 Haz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba diğer aygıtlarda temel sistem aygıtı kimliğini yapıştırıyorum ama bi türlü çıkmıyor bu driveri nasıl indirebilirim
Arkadaşlar merhaba diğer aygıtlarda temel sistem aygıtı kimliğini yapıştırıyorum ama bi türlü çıkmıyor bu driveri nasıl indirebilirim
shogun Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 1 Mar 2022 Mesajlar 1,772 Tepki 469 Konum 1 | Adana 14 Haz 2023 #2 Sağ tuş ile tıkla özellikler de. Açılan yerden donanım kimliğini kopyala. İnternette arat.
KS F Furaycy Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 9 May 2023 Mesajlar 59 Tepki 3 Konum Turkan, Baki, Azerbaijan 14 Haz 2023 Konu Sahibi #3 shogun' Alıntı: Sağ tuş ile tıkla özellikler de. Açılan yerden donanım kimliğini kopyala. İnternette arat. Genişletmek için tıkla ... başka bişi çıkıyor PCI\VEN_8086&DEV_464F&SUBSYS_7D481462&REV_05 kimlik bu shogun' Alıntı: Sağ tuş ile tıkla özellikler de. Açılan yerden donanım kimliğini kopyala. İnternette arat. Genişletmek için tıkla ... sorunu çüzdüm teşekkürler
shogun' Alıntı: Sağ tuş ile tıkla özellikler de. Açılan yerden donanım kimliğini kopyala. İnternette arat. Genişletmek için tıkla ... başka bişi çıkıyor PCI\VEN_8086&DEV_464F&SUBSYS_7D481462&REV_05 kimlik bu shogun' Alıntı: Sağ tuş ile tıkla özellikler de. Açılan yerden donanım kimliğini kopyala. İnternette arat. Genişletmek için tıkla ... sorunu çüzdüm teşekkürler