🔥🔥 Temu Alışveriş Rehberi Ve Ürün Önerileri [Ana Konu] 🔥🔥

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
219
Merhaba arkadaşlar, konuyu yeni gördüm.

Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak (genelde 2 haftada bir) TEMU üzerinden ortalama 60-80 euroluk alışveriş yapıyorum. Temu'nun Türkiye için hizmete başlamış olması sevindirici. Zaten biz Avrupada Aliexpress'den çok şikayetçiydik (geç göndermeler, paypal kabul etmemeler, kayıp ürünlerde para iadesi yapmamalar vb.), Temu ise güzel bir müşteri deneyimi sunuyor. Gümrük prosedürleri vb. hariç (çünkü bizde gümrük yok o prosedürleri bilemiyorum) genel olarak mağaza ve ürünlerle ilgili aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz.

Son aldıklarımdan bazıları şu şekilde:
temuu.png

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
481
Bir süredir şu klavye indirimde görülüyor TEMU

Sınırlı süreli teklif
AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi - 2.4G Kablosuz/Kablolu, Sıcak Takılabilir, OEM Profili & Conta Yapısı ile Ergonomik Tasarım, Özelleştirilebilir Tuş Kapakları, Ofis & Oyun için İdeal, PC Uyumlu

Yalnız sitede yeterisiz bilgilendirme var. Switch türü nedir anlamak mümkün değil.
Siyah modeli stokta görülmüyor. Zaman zaman kontrol etmekte fayda var. Denk gelenler olmuş.
Mavi-beyaz model stoklar bazen bitiyor. Ardından yeniliyorlar. Yenilemeleri zaman olarak tahmin etmek güç

Klavye teknik bilgi:

Son düzenleme:

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
481
AULA F75 RGB tekrar indirimli fiyattan stoklara girmiş.
Siyah modeli eklenmiş.
591 Tl sepete gidiyor. Üzerine bende 79 TL daha alışveriş istiyor ödemeye geçmek için. Bu tamamlama sanıyorum kişiden kişiye değişebiliyor. Kupon, indirim kodu varsa daha da düşecektir

Vergi dahil fiyat aşamasına geçmedim de sizden tamamalamak için ne kadarlık ek ürün eklemek isteneceğine bağlı olacak Ham fiyat 591 TL 30 Euro altında olduğu için gümrüğe takılmayacaktır.

Değiştirilebilir switch ve gasket montajlı. Hem kablo, hemde kablosuz bağlantı özelliklerine sahip. Tuş üzerindeki harfler şeffaf ışığı geçirebiler değil.
Tabi İngilizce düzen %75 boyut.

Son düzenleme:

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Merhaba arkadaşlar, konuyu yeni gördüm.

Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak (genelde 2 haftada bir) TEMU üzerinden ortalama 60-80 euroluk alışveriş yapıyorum. Temu'nun Türkiye için hizmete başlamış olması sevindirici. Zaten biz Avrupada Aliexpress'den çok şikayetçiydik (geç göndermeler, paypal kabul etmemeler, kayıp ürünlerde para iadesi yapmamalar vb.), Temu ise güzel bir müşteri deneyimi sunuyor. Gümrük prosedürleri vb. hariç (çünkü bizde gümrük yok o prosedürleri bilemiyorum) genel olarak mağaza ve ürünlerle ilgili aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz.

Son aldıklarımdan bazıları şu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 36884
kral goat aga dayı babuş gardaş diye hitap edebiliyoruz o zaman 🙂

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
219
kral goat aga dayı babuş gardaş diye hitap edebiliyoruz o zaman 🙂
Adıl türünden hitap şekilleri (siz, sen) hem dilimize hem de kültürümüze daha uygundur. "Kanka" sözcüğü daha çok yakın arkadaş, ahbap ve uzun süre hayat paylaşıp hukuk oluşturulmuş insanlar arasında kullanıma daha uygun bir hitap şekli. Özellikle günümüzde yaşı küçük bireyler tarafından öz anlamının tam tersine içi boşaltılmış, samimiyetten uzak ve saygısız bir hitap biçimine dönüştürülmüş durumda. Bu yüzden "kanka" kelimesini de, ayrıca yukarıda saydığınız hitap biçimlerinide ben tercih etmiyorum. Siz, sen benim için daha uygun. Ben bu kelimeleri kullanıyorum, bana karşı da böyle hitap edilmesini istiyorum.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
1730965438853.png
1730965504671.png

temuda bu urunlereden sepet yaptım vergı dahıl fıyatı ve parca sayısı ıle ılgılı bı sıkıntı cıkar mı

Tearz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

frtious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Denemek için aldığım ürünler aşağıda beyler. Özellikle saatler hiç göründüğü gibi değildi. Bayağı çocuk saati. Görseldekiyle gelen bazen çok farklı olabiliyor tabii.. Gözlükle şaşırtıcı derecede iyi. Arabada dursun diye aldım onları da. Genel olarak aldıklarıma göre değerlendirirsem 10/6-7 gibi bir şey söyleyebilirim.

1730984753049.png
1730984766865.png

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Denemek için aldığım ürünler aşağıda beyler. Özellikle saatler hiç göründüğü gibi değildi. Bayağı çocuk saati. Görseldekiyle gelen bazen çok farklı olabiliyor tabii.. Gözlükle şaşırtıcı derecede iyi. Arabada dursun diye aldım onları da. Genel olarak aldıklarıma göre değerlendirirsem 10/6-7 gibi bir şey söyleyebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 39005
Ekli dosyayı görüntüle 39006
Alırken aldığınız şeyin görselli yorumlarına bakın. Görselli yorum yoksa hiç almayın bence. Beklediğinizden çok farklı şeyler gelebiliyor.

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
selamlar şu şekilde bir sepet oluşturdum 1200tl ye falan geliyor indirim kuponu ile vs fşyatı biraz daha düşürmek istiyorum youtube da bu klavye hakkında inceleme vs izlerken destekten indirim kuponu alınabildiğini öğrendim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?1731424115244.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri