Öneri Termal Macun Ihtiyacı

ByDrago

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Arkadaşlar merhaba,

Termal macuna ihtiyacım var galiba değerleri felan olanlar iyi oluyomuş iyi değerli termal macuna ihtiyacım var önerilerinizi alabilirim.birkaç defa kullanmalık olsun
Not: pc hocasının kullandığı bir macun vardı birtane videoda bahsediyorlardı ama bulamadım

Moderatörün son düzenlenenleri:

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
Arkadaşlar merhaba,termal macuna ihtiyacım var galiba değerleri felan olanlar iyi oluyomuş iyi değerli termal macuna ihtiyacım var önerilerinizi alabilirim.birkaç defa kullanmalık olsun
Not: pc hocasının kullandığı bir macun vardı birtane videoda bahsediyorlardı ama bulamadım
ya da kendi kullandığım en iyilerden thermal grizzly kryount var 5,5gr lığını almayı düşünüyorum bende tavsiye ederim

KS

ByDrago

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
ya da kendi kullandığım en iyilerden thermal grizzly kryount var 5,5gr lığını almayı düşünüyorum bende tavsiye ederim
Dostum şimdi hepsine baktım çok teşekkür ediyorum galiba pc hocası videoda mx4 ü kullanıyordu şişesinden tanıdım. Çok teşeküür ediyorum mx4 aklıma yattı gibi

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
Dostum şimdi hepsine baktım çok teşekkür ediyorum galiba pc hocası videoda mx4 ü kullanıyordu şişesinden tanıdım. Çok teşeküür ediyorum mx4 aklıma yattı gibi
orta segment f/p bi macun knk kryount biraz tuzlu üst segment evet senin tercihin sistemine göre tercih edebilirsin :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri