- Tepki
- 246
benim için en büyük etken iletkenliğinin fazla olmmasıdır ve kaliteli olmasıdır şuan oyunlarda fps kısıtlammayla oynuyorum eğer kapatırsam ekran kartımla işlemmcim 80 lerde dolanıyor hatta 85leri görüyor fps kısıtlamada olmasına rağmen droplar vs yiyorum bu nedenlehem iletkenliği cok yüksek olsun hemmde kaliteli olmasını istiyorum ekran kartı için ayrı işlemci için ayrıım alalıyım hani ekran kartıyla işlemci için ayrı ayrı üretilen termal macunlar vs varmıdır ? ve birde termal macunu vatandaki elemanlar yenilermi şimdiden yardım edenlere yorum yapanlara teşekkür ederim iyi forumlar
aklımda olan macunlar
iletkenliği en yüksek olanı pulsarın aa ardından krynout extree geliyor 2sininde yapıları cok koyu diyolar sakız gibi yani iletkenlik anlamında hangisi seçilir kalite anlammında uzun ömürlülük anlamında hangisi seçilir
cooler masterında 11w/mk iletkeni
aklımda olan macunlar
iletkenliği en yüksek olanı pulsarın aa ardından krynout extree geliyor 2sininde yapıları cok koyu diyolar sakız gibi yani iletkenlik anlamında hangisi seçilir kalite anlammında uzun ömürlülük anlamında hangisi seçilir
cooler masterında 11w/mk iletkeni