Termal Macun önerisi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Thermal Grizzly galiba en iyisi ama o kadar para vermeye gerek yok bence. MX-4 de yetecektir. Bir diğer korkum da o satıcıların çakma macun gönderme ihtimali var. Thermal Grizzly falan alacağınıza iki adet MX-4 alın 4 kere falan kullanırsınız.

Teknobiyotik güvenilirdir.

KS

ICARUS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Thermal Grizzly galiba en iyisi ama o kadar para vermeye gerek yok bence. MX-4 de yetecektir. Bir diğer korkum da o satıcıların çakma macun gönderme ihtimali var. Thermal Grizzly falan alacağınıza iki adet MX-4 alın 4 kere falan kullanırsınız.

Teknobiyotik güvenilirdir.
Grizzly ile mx-4 arasında çok fazla ısı farkı olur mu ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Grizzly ile mx-4 arasında çok fazla ısı farkı olur mu ?
Fark olacak illaki ama fazla olacağını sanmıyorum. MX 4 Alınca çok fazla ısınacak diye bir şey olmaz yani. İşlemciniz yada ekran kartınız ne bilmiyorum ama genelde çoğu kullanıcı ucuz ve kaliteli olduğundan MX 4 alıyor.

KS

ICARUS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Fark olacak illaki ama fazla olacağını sanmıyorum. MX 4 Alınca çok fazla ısınacak diye bir şey olmaz yani. İşlemciniz yada ekran kartınız ne bilmiyorum ama genelde çoğu kullanıcı ucuz ve kaliteli olduğundan MX 4 alıyor.
Tamamdır bende mx 4 alacağım sanırım. Önerin için teşekkür ederim :)

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Teknobiyotikten orijinal mx-4 al keyfine bak. Uzun zamandır bunu kullanıyorum, tek kelime ile harika değerler.

Piyasada sahtesi kaynıyor, dikkat edin :)

Bu arada şunu da ekleyeyim: Yukarıdaki linkteki satıcısı hepsiburada olan ürün, orijinal. Gönül rahatlığı ile alınabilir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri