termal macun almak istiyorum ama tam karar veremedim yardımcı olabilirmisiniz yukaridakini iyi diye gördüm varmı önerebileceğiniz macun
Laptopta mı kullanacaksın masaüstünde mi? Mx4 laptoplarda pump out yapıyor, mx6 daha iyi olur.termal macun almak istiyorum ama tam karar veremedim yardımcı olabilirmisiniz yukaridakini iyi diye gördüm varmı önerebileceğiniz macun
laptop hocam mx 6 ile arasında ne fark var bide mx4 güzel bir termal macun mu? güzelde yeterli midir sizceLaptopta mı kullanacaksın masaüstünde mi? Mx4 laptoplarda pump out yapıyor, mx6 daha iyi olur.
MX4 güzel macundur. Ama kıvamı biraz akışkan. Laptoplarda yüksek ısıya maruz kaldığında pump out yani sıcaklıkdan dolayı macun çip üzerinden kenarlara kayma yapabiliyor. Mx6, mx4'e nazaran daha kıvamlı.laptop hocam mx 6 ile arasında ne fark var bide mx4 güzel bir termal macun mu? güzelde yeterli midir sizce
tamamdır hocam çok teşekkürler mx6 alıyorum o zaman kolay gelsin sizeMX4 güzel macundur. Ama kıvamı biraz akışkan. Laptoplarda yüksek ısıya maruz kaldığında pump out yani sıcaklıkdan dolayı macun çip üzerinden kenarlara kayma yapabiliyor. Mx6, mx4'e nazaran daha kıvamlı.
hocamMX4 güzel macundur. Ama kıvamı biraz akışkan. Laptoplarda yüksek ısıya maruz kaldığında pump out yani sıcaklıkdan dolayı macun çip üzerinden kenarlara kayma yapabiliyor. Mx6, mx4'e nazaran daha kıvamlı.
Evet doğru ürün. Teknobiyotik satıyor güvenilir.