Termal Macun Önerisi

Uconounex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarı uzun zamandır temizlemedim termal macunu da aldığımdan beri neredeyse değiştirmedim. :) Hem bir temizliğe girişeyim hemde bir macunu değiştireyim diyorum. Kaliteli ve uygun fiyatlı termal macun önerilerinizi bekliyorum.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
aldığın macun orjinal mi değil mi anlamak için kutunun üzerindeki karekoddan faydalanabilirsin. diğerlerinde bu prosedür var mı nasıldır bilemiyorum ama arctic mx serisinde böyle.

burda güzel bir kıyaslama var.

1770769298842.png

1770769313699.png

başlangıçtaki dc2-pro likit metal. sıralamada başka likit metallerde olabilir. onların yan etkileri olabildiği gibi anakarta damlamasıda risktir. zaten bahsi geçen ilk ürün ülkemizde yok.

arctic mx serisi en azından mx4 için uzun ömürlülük yönündende iyiydi. hem kullanım öncesi hem kullanım sonrası ömür olarak iyiydi. bende oyumu mx-7 den yana kullanıyorum.

Thermal Grizzly PhaseSheet PTM TG-PS-50-40 Termal Pad baya iyi ama ciddi pahalı.

Thermal Grizzly Duronaut güzel ama biraz pahalı.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765

Uzun zamandır bunu tercih ediyorum, 4-5 kere aldım galiba. Fiyat takibimdeki bu ürün kampanya olunca neredeyse yarı fiyata inebiliyor. Son aldığımda 1 gramı 294 TL'den 135 TL'ye inmişti. Bugün 400 küsür TL olmuş ve pahalı, yerine 12,5W macun ikamelerine bakın. Daha ucuz alternatif yoksa bu ürün uzun vadeli yüksek soğutma permasıyla bence fiyatını amorti eder.

PTM aslında çok daha iyi ama en pahalı ürünlerden biri. O kadar fiyata çıkmaya gerek yok.

Alternatif :
Yorumlarını inceleyin lütfen. Şahsen henüz denemedim ve kullanmadım, ama yorumlara göre ürün iyi.

Son düzenleme:
KS

Uconounex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütün tavsiyeleriniz için sağ olun arkadaşlar. 🤗

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri