Termal Macun Şeçimi Nasıl Yapılır

warpeace66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar forum sakinleri. 16 aydır termal macun değiştirmedim. Bu aralar fazla drop alıyorum. İşlemcimde ısınmaya başladı. Hal böyle olunca değiştireyim dedim. Ama nasıl bir termal macun tercih edeceğimi bilemedim. Neye göre seçilir iletkenlik olarak hangisi iyi yada fiyat olarak karar veremedim 10 lira ile 30 lira arası bütçem var. Kullandığım işlemci i5 6500. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
warpeace66' Alıntı:
Merhabalar forum sakinleri. 16 aydır termal macun değiştirmedim. Bu aralar fazla drop alıyorum. İşlemcimde ısınmaya başladı. Hal böyle olunca değiştireyim dedim. Ama nasıl bir termal macun tercih edeceğimi bilemedim. Neye göre seçilir iletkenlik olarak hangisi iyi yada fiyat olarak karar veremedim 10 lira ile 30 lira arası bütçem var. Kullandığım işlemci i5 6500. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-stg1-thermal-macun.html#yorumlar

KS

warpeace66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
warpeace66' Alıntı:

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-stg1-thermal-macun.html#yorumlar

nasıl peki memnun musunuz ? :D

Enes Değirmenci' Alıntı:
Ben bunu kullanıyorum :)

:D nasıl peki iletkenliği kaliteli birşeymi :D

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar