Alacaksan buradan almanı tavsiye ederim diğerleri sahte olabiliyor.70 tlye şunun özellikleri iyi gibi ama bunu mu almalıyım 80 tl koyup diğerini mi alayım değer mi farkaEkli dosyayı görüntüle 143174 gram termal Macun kaç defa sürebilirim hem ekran kartına hem işlemciye Ekli dosyayı görüntüle 14318
En fazla 5 tane kullanırsın.yok hocam daha almadım şuan birde şeyi merak ettim 4 gramlık mx-4 kaç defa kullanabilirim. Amazondan almayı düşünüyorum Hepsiburadadan almayayım
Bu üründe değerlendirilebilir.70 tlye şunun özellikleri iyi gibi ama bunu mu almalıyım 80 tl koyup diğerini mi alayım değer mi farkaEkli dosyayı görüntüle 143174 gram termal Macun kaç defa sürebilirim hem ekran kartına hem işlemciye Ekli dosyayı görüntüle 14318
hocam o mavi renkli olan mx-4'ü aldım görmedim sizin yorumunuzu. 8 yıl kullanılabilir yazıyor ama 2 yıl götürsün yeter zaten. Bu arada teknobiyotikten aldım o kadar orijinal ve çakma farkını anlatıp ters köşe yapmaz herhalde .d
teknobiyotikteki macunu çok fazla öneriyorlar bende buradan al derim.Alacaksan buradan almanı tavsiye ederim diğerleri sahte olabiliyor.
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Hayırlı olsun 100-200 TL bandında alınabilecek en iyi macunlardan biri.hocam o mavi renkli olan mx-4'ü aldım görmedim sizin yorumunuzu. 8 yıl kullanılabilir yazıyor ama 2 yıl götürsün yeter zaten. Bu arada teknobiyotikten aldım o kadar orijinal ve çakma farkını anlatıp ters köşe yapmaz herhalde .d