Borulardaki vidalarıda çıkartın mı ?Ekli dosyayı görüntüle 14292o küçük 5 tane vidalari da çıkardım ama nereden çekip çıkacak bu azıcık kaldırayim diyorum arkadaki yeşil anakartta hareket ediyor
Sağ ve Sol üste bulunan vidalar buru ile birleşikse onları da sökebilir misin ?Ekli dosyayı görüntüle 14293buradaki 6 boşluğu diyorsan evet başka vida kalmadı zaten eğer istediğin bir bölüm varsa orayi çekebilirim fotoğrafını
hafif her yerinden çekEkli dosyayı görüntüle 14292o küçük 5 tane vidalari da çıkardım ama nereden çekip çıkacak bu azıcık kaldırayim diyorum arkadaki yeşil anakartta hareket ediyor
şuan bu mesajı o videodaki laptop ile yazmamSağ ve Sol üste bulunan vidalar buru ile birleşikse onları da sökebilir misin ?
Rica ederim çokta zorlama tırnak vs biseyde olabilir vida harici kirmayasin kolay gelsin inşallah yaparsın 400 lira az para değiltamamdır hocam denerim teşekkür ederim iyi günler
hocam vay be 2 ay sonra anca hallettim bu 2 ay içinde toplam 3 kez söktüm anca sonuncusunda cesaret edip çıkarttım ve oldu sonunda birşeyi kırmadan halledebildim tahminimce termal macun biraz fazla kurumuş olabilir günde yakalsik 8 saat bilgisayar kullandığımdan ama neyse ya en azından halloldu teşekkür ederim tekrardan yardımların için 400 tl de cebimde kaldı termal macun aldım mx-4 mü neydi öyle birşeyRica ederim çokta zorlama tırnak vs biseyde olabilir vida harici kirmayasin kolay gelsin inşallah yaparsın 400 lira az para değil
Elinize sağlık hem tecrübe edinmiş oldunuz hemde paranız cebinizde kaldı güle güle kullaninhocam vay be 2 ay sonra anca hallettim bu 2 ay içinde toplam 3 kez söktüm anca sonuncusunda cesaret edip çıkarttım ve oldu sonunda birşeyi kırmadan halledebildim tahminimce termal macun biraz fazla kurumuş olabilir günde yakalsik 8 saat bilgisayar kullandığımdan ama neyse ya en azından halloldu teşekkür ederim tekrardan yardımların için 400 tl de cebimde kaldı termal macun aldım mx-4 mü neydi öyle birşey
kanka vallahi deliricem ya olm şaka mı bu mk. Eskiden ekran kartı 71-72 derece işlemci 77-80 derecelerde takılırdı bu oyunda.Ulan şimdi termal macun yeniledik işlemci 60 ila 65 arası geziyor ekran kartı 80'e çıkıyor yemin ediyorum böyle elon musk bi uzaya fırlatsa bir daha dönmesem kafayı yiyeceğim ya. Varmı sebebini bilenElinize sağlık hem tecrübe edinmiş oldunuz hemde paranız cebinizde kaldı güle güle kullanin