Termal macunu fazla sürmeyin

mehmet alinin mee si

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
72
Kısaca:

elimi korkak alistirmiyim dedim birazcik fazla surmusum pinlere kadar gitmis suan anakart da bozulmus cpu da

Uzunca:

gpu degistiricektim hazir montaj yaparken termal macunda yeniliyim dedim keske demeseydim fazla sıķmışım ben 2 sinden biri bozuldu sanarken 2 si birden bozulmus tek gecede 7 k lik olduk siz siz olun benim gibi yapmayin diye yazdim

Nerden anladin diye sorarsaniz cpu baska anakartda , ankartida baska cpu ile denedim calismiyor malesef

1665573453118.png

Gorsel de baska cpu ve anakart i test ederken cektim bunlar saglam mi diye yedektekiler yani

Ekli dosyalar

• 20221012_040121.jpg
    5.8 MB · Görüntüleme: 18
Moderatörün son düzenlenenleri:

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Kısaca:
elimi korkak alistirmiyim dedim birazcik fazla surmusum pinlere kadar gitmis suan anakart da bozulmus cpu da

Uzunca:
gpu degistiricektim hazir montaj yaparken termal macunda yeniliyim dedim keske demeseydim fazla sıķmışım ben 2 sinden biri bozuldu sanarken 2 si birden bozulmus tek gecede 7 k lik olduk siz siz olun benim gibi yapmayin diye yazdim
Nerden anladin diye sorarsaniz cpu baska anakartda , ankartida baska cpu ile denedim calismiyor malesef
Ekli dosyayı görüntüle 9175
Gorsel de baska cpu ve anakart i test ederken cektim bunlar saglam mi diye yedektekiler yani

Bu yüzden bozulduğuna emin misin?
Bir de masada neden karadelik fotoğrafı var?

KS

mehmet alinin mee si

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
72

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri