Teşekkürler Pc Hocası ekibi

MrTatar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Herkese merhaba sevgili dostlar,

Hem Taner beyin hemde Uğur beyin büyük sabır göstererek ettiği yardımlar sonucu bilgisayarımı az önce satın aldım. Bir teşekkürü de Pckolik sitesine borç bilirim istediğim özelleştirmeler sitede yoktu ama öyle bir yardımcı oldular ki nutkum tutuldu.

Dilerim herkesin gönlüne göre bir sistemi olur.

Bundan sonra bu forumda her daim gönüllü olarak var olacağım.

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Cvp: Teşekkürler Pc Hocası ekibi

Hazır konusu açılmışken kesinlikte katılıyorum çok büyük yardımları oldu bir çok parçamı Uğur beyin önerisi ile aldım klavye mouse seçimimde Taner beyin sayesinde oldu içim rahat inşallah kasa işinide halledebilirsem her şey güzel olacak  :)

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,376

Çok sevindim hocam. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah. Sistemi odaya kurduktan sonra şöyle genel halini de paylaşırsanız bizle nasıl duruyor bakarız hep beraber :)

Forum insanları birbirine daha yakınlaştırıyor. Burada kasmadan sürekli 7/24 iletişim halinde kalabiliyoruz. Kimisi derdini anlatıyor hep beraber çözüyoruz, kimisi de sevincini paylaşıyor. Finalde ortam güzel oldu. Daha da iyi yerlere getireceğiz hep beraber.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,376
RE: Cvp: Teşekkürler Pc Hocası ekibi

HoodeD_Sy' Alıntı:
Hazır konusu açılmışken kesinlikte katılıyorum çok büyük yardımları oldu bir çok parçamı Uğur beyin önerisi ile aldım klavye mouse seçimimde Taner beyin sayesinde oldu içim rahat inşallah kasa işini de halledebilirsem her şey güzel olacak  :)

Oda olur inşallah. Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa, buradayız her zaman :)

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
MrTatar' Alıntı:

Hem Taner beyin hemde Uğur beyin büyük sabır göstererek ettiği yardımlar sonucu bilgisayarımı az önce satın aldım. Bir teşekkürü de Pckolik sitesine borç bilirim istediğim özelleştirmeler sitede yoktu ama öyle bir yardımcı oldular ki nutkum tutuldu.

Hayırlı olsun hocam yeni sistemin. Eğer özel değilse bileşenleri paylaşabilir misin?

KS

MrTatar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Kerimhan' Alıntı:
MrTatar' Alıntı:

Hayırlı olsun hocam yeni sistemin. Eğer özel değilse bileşenleri paylaşabilir misin?

Kusura bakmayın rahatsızlığımdan dolayı giremedim foruma.

İşlemci : AMD RYZEN 5 5600X MPK 
Anakart : GIGABYTE B550M DS3H Bellek : XPG 16GB(2X8) SPECTRIX D60 RGB 3600MHZ CL18 DDR4 RAM
Ekran Kartı : Gigabyte RTX 3060Tİ PRO
Depolama : SILICON POWER 1TB US70 M.2 NVME
Kasa : Thermaltake Versa T25 650W
Güç Kaynağı : Thermaltake 650W 80+
Soğutucu : Thermaltake Water 3.0 240
Monnitör: Gigabyte M27Q 27" 1 ms qhd (Monitörü 5 ay önce almıştım)

KS

MrTatar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

@"OceanLaB" Merhaba Taner hocam kusura bakmayın ancak sistemi kurdum. Kablolama yapacağım daha duvara da hoş bir kaç tablom olacak odanın ses yalıtımı bitince sistem savaşlarında bende varım  :)

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,376
RE: Cvp: Teşekkürler Pc Hocası ekibi

MrTatar' Alıntı:
@"OceanLaB" Merhaba Taner hocam kusura bakmayın ancak sistemi kurdum. Kablolama yapacağım daha duvara da hoş bir kaç tablom olacak odanın ses yalıtımı bitince sistem savaşlarında bende varım  :)

Hadi hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle inşallah. Bekliyorum :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri