Tabi sistem toplamak her yiğidin harcı değil. Zor iş. Hatta dünyanın en iyi süpergücü falan.Süper gücü: Zengin olmak , sistem toplamak , Batman olmak.
Bence doğum gününden geliyor ya da jokerle çay içmişler hadi ben kalkayım daha sistem toplayacam demiş
Elimden bu kadar geldi biraz daha uğraşınca bilgisayar kapanıyor
Sözleşmesi bitti.Aslında batman olmamış forum pp sinde Iron man var. Yada marvel ı dolandırıyor.
Adobe Photoshop indirip daha güzelini yapıcam bu fragman gibi olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 4014
Mis gibi olmuş ama boşuna uğraşmışsınız
Hocam uğraşmayı seviyorum okulda bundan daha boş şeyler yapmıştık bu eğlendirdi beni yaparken.Mis gibi olmuş ama boşuna uğraşmışsınız
Hayır hocam o anlamda demedim Remove.bg diye bir site var oto yapıyor bu fotoyu arka plan silik bir şekilde çıkardı bir saniye içinde çok iyi bir site herşeyin arka planını silebiliyor.Hocam uğraşmayı seviyorum okulda bundan daha boş şeyler yapmıştık bu eğlendirdi beni yaparken.
Yok hocam biliyorum o iyi siliyor ama Adobe yi yüklemek istiyordum zaten ona ön ayak oldu.Hayır hocam o anlamda demedim Remove.bg diye bir site var oto yapıyor bu fotoyu arka plan silik bir şekilde çıkardı bir saniye içinde çok iyi bir site herşeyin arka planını silebiliyor.
Olsun o zaman ama ppniz çok iyi şu an.Yok hocam biliyorum o iyi siliyor ama Adobe yi yüklemek istiyordum zaten ona ön ayak oldu.
Normalde kat women'a da Taner hocamın foto sunu koyucaktımda bilgisayar kendini kapadı.Olsun o zaman ama ppniz çok iyi şu an.
Taner hocamı bilgisayar koruduNormalde kat women'a da Taner hocamın foto sunu koyucaktımda bilgisayar kendini kapadı.