The witcher 3 dlc almalı mıyım?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba ben geçenlerde The witcher 3 aldım 12 TLlik 15 TLye tam sürümü var aldığımı iade talebinde bulundum bu gün 2. Gün iade için acaba tam paketi satın alsam ne olur iadeyi hiç beklemek istemiyorum oyunu hiç indirmedim satın aldıktan 30 dk sonra da iadeyi başlattım yardımcı olur musunuz?

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Steam üzerinden iade talebi açtıysan iadesi yapılır. 2 saat oynama süresine kadar iadeleri yapıyorlardı herhangi bir değişiklik yapılmadıysa, sanırım bir de satın aldıktan en geç 2 gün sonra iade talebi yapabiliyordunuz ki zaten yarım saate iade talebi yaptım diyorsunuz. İadeyi beklerken indirimin süresi bitmesin, indirim süresini takip edin 1 Kasım son yazıyor.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Steam üzerinden iade talebi açtıysan iadesi yapılır. 2 saat oynama süresine kadar iadeleri yapıyorlardı herhangi bir değişiklik yapılmadıysa, sanırım bir de satın aldıktan en geç 2 gün sonra iade talebi yapabiliyordunuz ki zaten yarım saate iade talebi yaptım diyorsunuz. İadeyi beklerken indirimin süresi bitmesin, indirim süresini takip edin 1 Kasım son yazıyor.
Evet indirmedim bile dlc yi duyunca 30 dk içinde iade ettim

kesinlikle alınmalı. oynadığında hak vereceksin.
O kadar demek ki o zaman alıyorum artık iade etmeseler de olur

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
ben sorgulamadan gördüğüm gibi aldım gayet uygun fiyata pc alınacağı zaman oynuyağım oyunlardan bir tanesi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri