The Witcher Hangisi Almam Daha Mantıklı

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
The Witcher oyununu bana çok önerdiler arkadaşlarım diziyi izledim lakin oyunu hiç oynamadım ben sizce hangisini almam daha iyi olur Wild Hunt Mu? Yoksa Complete Edition mu.?

Adsız.png

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
İmkanın varsa complete edition sürümünü al ama tavsiyemi istersen kesinlikle indirim dönemini bekle çünkü oyun sıklıkla indirime giriyor veya hemen almak istiyorum dersen birde oyunun Epic Games mağazasındaki fiyatına göz atmanı isterim..

Complete Edition'da ki her iki DLC'de bir genişleme paketidir. Yani oyuna ekstra yeni hikaye/görev ekleyerek oyunun oynama süresini daha da uzatıp keyifli hale getiriyor.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Onun yerine FC25 adlım ön sipariş ile başa bir forumlara baktım oyun güzel ama bir süre sonra oyun sıkmaya başladı dediler bende vazgeçtim.

Sani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Complete Edition senin için daha iyi olacaktır The Witcher çok eski gelir, The Witcher 2 iyi oynayabilirsin, The Witcher 3 Complete Edition şuan epicte 100 lira civarındaydı sanırım içinde 2 ek paketide var bu ek paketler metaciritice göre en iyi 2. Dlc ler. Oyunuda eğer büyü orta çağ kılıç vs ilgin varsa alabilirsin.1 ve 2. oyunun hikayelerini youtubeden izleyebilirsin bir sürü kaynak mevcut. Oyun 2015 yapımı bence hala gideri var ama tabikide bir rdr gow eldenring değil. Ortalama üzeri bir oyun tavsiye ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri