Öneri Thermalright Assassin King 120 Se Vs. Thermalright Burst Assassin 120 Se

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İ5 12400F işlemci kullanıyorum şuan stok fan kullanıyorum ve oyun oynarken 80 dereceleri görüyor ve aşırı gürültü oluyor fiyat performans bir hava soğutma arıyorum bu iki model arasında kaldım sessiz çalışması önemli kullanan veya başka önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,279
Sessiz, güvenilir, fazla yer kaplamaz ve i5-12400F’i terletmeden çalıştırır.
Fan sesine karşı hassassan, kesinlikle pişman etmez. Thermalright Assassin King 120 SE

Kullanıcıların büyük bölümü fanın oldukça sessiz çalıştığını söylüyor. Artı olarak da YouTube’da ve forumlarda 12400F ile yapılan testlerde yüksek sıcaklıkları serinletip fan sesini minimumda tutabiliyor.

KS

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sessiz, güvenilir, fazla yer kaplamaz ve i5-12400F’i terletmeden çalıştırır.
Fan sesine karşı hassassan, kesinlikle pişman etmez. Thermalright Assassin King 120 SE

Kullanıcıların büyük bölümü fanın oldukça sessiz çalıştığını söylüyor. Artı olarak da YouTube’da ve forumlarda 12400F ile yapılan testlerde yüksek sıcaklıkları serinletip fan sesini minimumda tutabiliyor.
teşekkür ederim burst modeli ile king modeli arasında nasıl bir fark var

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,279
yok hocam soğutucu thermalrightın burst ve king modeli var başlıkta yazdığım gibi
Haa pardan..

Thermalright Burst Assassin:
Daha güçlü soğutma işi görüyor, ağır yük altında daha serin genelde büyük kasalar için uygun oluyor.

Thermalright King 120 ise:
Daha kompakt bir yapısı var biraz daha düşük soğutma kapasitesi daha sessiz çalışıyor. Dar kasalar için uygundur.

Kısa bir özet geçersem sana, Burst Assassin performans odaklı yüksek işlemciler için ideal King ise sessiz sistem kurmak için ideal.

KS

Berat Uzun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Haa pardan..

Daha güçlü soğutma işi görüyor, ağır yük altında daha serin genelde büyük kasalar için uygun oluyor.

Daha kompakt bir yapısı var biraz daha düşük soğutma kapasitesi daha sessiz çalışıyor. Dar kasalar için uygundur.

Kısa bir özet geçersem sana, Burst Assassin performans odaklı yüksek işlemciler için ideal King ise sessiz sistem kurmak için ideal.

Haa pardan..

Kısa bir özet geçersem sana, Burst Assassin performans odaklı yüksek işlemciler için ideal King ise sessiz sistem kurmak için idal

Benim konum niye iki kere paylaşıldı.
teşekkür ederim hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri