Thermaltake UX 200 RGB kontrolü olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fastandengineer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar herkese,
MSI Z390-A PRO anakartım ve Thermaltake UX200 fanım var. Bu fanın 2 farklı kablosu var biri CPU fan 4 pinli, bir de kırmızı siyah üzerinde D ve topraklama simgesi olan bir kablo.

Anakartım üzerinde kutusunda belirttiği bu D simgesini ben bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Bu sitede detaylı olarak bileşenlerini görebilirsiniz.

Fanın detaylı içeriği.
https://tech4gamers.com/thermaltake-ux200-argb-lighting-cooler/

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aldğıınız soğutucunun RGB yönetimi ARGB ve 5V 3 pin ARGB bir bağlantı ile RGB kontolü yapılıyor. Ancak sizin anakartınızda sadece 4 pin 12V RGB soketi var yani 5V 3 pin ARGB UX200 soğutucuyu bu anakart ile kontrol edemezsiniz. İşin özü hiçbir şekilde kontrol edemezsiniz bu soğutucunun LED kontrolünü. Dönüştürücü vs. olayı ise voltaj farkı olduğundan dolayı voltajı dönüştüren bir dönüştürücü almanız gerek bildiğim sadece 1 adet kontrolcü var piyasada oda Deep Cool CONVERTER 5V ADD-RGB - 12V RGB Dönüştürme Merkezi RGB CONVERTOR - 312 TL bu ürün ama sırf RGB kontrolü için F/P aldığınız ürüne ek bu kadar para veremezsiniz diye tahmin ediyorum.

KS

fastandengineer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Aldğıınız soğutucunun RGB yönetimi ARGB ve 5V 3 pin ARGB bir bağlantı ile RGB kontolü yapılıyor. Ancak sizin anakartınızda sadece 4 pin 12V RGB soketi var yani 5V 3 pin ARGB UX200 soğutucuyu bu anakart ile kontrol edemezsiniz. İşin özü hiçbir şekilde kontrol edemezsiniz bu soğutucunun LED kontrolünü. Dönüştürücü vs. olayı ise voltaj farkı olduğundan dolayı voltajı dönüştüren bir dönüştürücü almanız gerek bildiğim sadece 1 adet kontrolcü var piyasada oda Deep Cool CONVERTER 5V ADD-RGB - 12V RGB Dönüştürme Merkezi RGB CONVERTOR - 312 TL bu ürün ama sırf RGB kontrolü için F/P aldığınız ürüne ek bu kadar para veremezsiniz diye tahmin ediyorum.

Harbiden değmez. 312 TL nedir el insaf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri