Thermaltake View 71 mi yoksa Cooler Master h500m mi?

WesTHooD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, büyük bir kasa almak istiyorum. Aklımda 2 model var ama ben daha çok Thermaltake view 71'i beğeniyorum. Thermaltake'in hava akışı nasıl bilmediğim için sizlere sormak istedim. Görüşleriniz nelerdir?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Thermaltake View 71 mi yoksa Cooler Master h500m mi?

TT View 71 daha başarılı bir kasa modelidir. Hava akışında bir problem yok. Zaten tüm bölgelere fan takılabilen bir kasa kendisi. Ön+Anakart Tablası Yanı+Alt+Üst ve Arka bölgeye fan takılabiliyor.

KS

WesTHooD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Thermaltake View 71 mi yoksa Cooler Master h500m mi?

ugur.gozaydin' Alıntı:
TT View 71 daha başarılı bir kasa modelidir. Hava akışında bir problem yok. Zaten tüm bölgelere fan takılabilen bir kasa kendisi. Ön+Anakart Tablası Yanı+Alt+Üst ve Arka bölgeye fan takılabiliyor.

cooler master h500m mesh olduğu için onu seçmiştim thermaltake'in tipi daha çok hoşuma gitmişti ön panel temperli cam olduğu için hava almaz diye düşünmüştüm şimdi rahatlıkla thermaltake alabilirim teşekkürler :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Çokça önerdiğim bir kasaydı View 71 sorun yaşayanını görmedim şuana kadar. Zaten yabancı kaynaklarda da incelemelerine bakabilirsiniz. Ayrıca View 51 modeli de çok başarılıdır daha ucuza bulunursa onun tercih edilmesinde de bir sorun yok oda benzer özelliklerde bir model.

KS

WesTHooD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Çokça önerdiğim bir kasaydı View 71 sorun yaşayanını görmedim şuana kadar. Zaten yabancı kaynaklarda da incelemelerine bakabilirsiniz. Ayrıca View 51 modeli de çok başarılıdır daha ucuza bulunursa onun tercih edilmesinde de bir sorun yok oda benzer özelliklerde bir model.

Güzel yorumunuz için çok teşekkürler fiyat konusu benim için sıkıntı değil olmuşken en iyisi olsun istiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Aslında fiyat sıkıntı değilse başka önerilerim olur size. Daha başarılı kasalar var piyasada. Ben bıraktığınız ürünleri yorumladım sadece.

KS

WesTHooD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Aslında fiyat sıkıntı değilse başka önerilerim olur size. Daha başarılı kasalar var piyasada. Ben bıraktığınız ürünleri yorumladım sadece.

Fiyat sıkıntısı yok Almanya'da yaşıyorum burada çok pahalı değil ürünler tabi ki önerebilirseniz aklımda daha fazla seçenek olmuş olur

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Bana alışveriş yapabileceğiniz sitelerin bağlantısını atarsanız ürün önerisi yaparım. Birde bütçe belirtin döviz üzerinden. Bu arada önerdiğim Arctic ürünü yurtdışında 6 yıl garantilidir ki sizde tam üretildiği yerlerden birinde yaşıyorsunuz. Önerim olan o ürünlerden seçim yapın derim.

KS

WesTHooD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bana alışveriş yapabileceğiniz sitelerin bağlantısını atarsanız ürün önerisi yaparım. Birde bütçe belirtin döviz üzerinden. Bu arada önerdiğim Arctic ürünü yurtdışında 6 yıl garantilidir ki sizde tam üretildiği yerlerden birinde yaşıyorsunuz. Önerim olan o ürünlerden seçim yapın derim.

https://www.idealo.de bu siteden yapabilirsiniz akakce.com gibi bir sitedir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Önerinizi yapacağım ama bütçe belirtmediniz. Soğutucu ile ilgili konuşmaları buradan ilerletelim karar vermediyseniz tabi. O konuyu kapattım tek yerden hallolsun diye.

KS

WesTHooD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Önerinizi yapacağım ama bütçe belirtmediniz. Soğutucu ile ilgili konuşmaları buradan ilerletelim karar vermediyseniz tabi. O konuyu kapattım tek yerden hallolsun diye.
Kasa için 250 € Sıvı Soğutma için 200€ ama siz öneri yapabilirsiniz fiyatı pahalıda olsa biriktirir bir dahaki ay alabilirim sorun değil yani sıvı soğutma olarak Arctic liquid'i beğendim bundan daha iyisi varsa onuda önerebilirsiniz ama bu gayet güzel derseniz bunu alacağım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Arctic için hangi boyutu seçtiniz? Kasayı ona göre önereceğim. Eğer 420mm olanı seçtiyseniz o boyutu sunan Corsair markasında H170 modeli var oda düşünülebilir ama ben Arctic markasından şaşman tabi. Ortalama 100€ daha ucuz ve performansı çok başarılı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Kasayı ona göre önereceğim ondan sordum. 420mm olanı seçtiyseniz o boyutu sunan Corsair markasında H170 modeli var oda düşünülebilir ama ben Arctic markasından şaşman tabi. Ortalama 100€ daha ucuz ve performansı çok başarılı.

Ben 420mm için kasa önerisi yapacağım size.

KS

WesTHooD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasayı ona göre önereceğim ondan sordum. 420mm olanı seçtiyseniz o boyutu sunan Corsair markasında H170 modeli var oda düşünülebilir ama ben Arctic markasından şaşman tabi. Ortalama 100€ daha ucuz ve performansı çok başarılı.

Ben 420mm için kasa önerisi yapacağım size.

Teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

250€ üzerinde de kasa olur dediğiniz için aşağıya yukarıda bütçeye sahip kaliteli başka modeller bırakıyorum.
  • CoolerMaster Master Cosmos C700P - 340€ - Birde C700M versiyonu var oda full RGB bir model ve özel bir hareketli dikey ekran kartı braketine sahip. Bu arada bu 2 versiyonda modüler tasarıma sahiptir. 3 farklı dizaynda anakart tablası bölgesi 90 derece açıyla montajlanabiliyor.
  • Lian Li Odyssey X - 460€ - Bu modelde yukarıdaki C700P ve C700M gibi modüler tasarıma sahiptir. 3 farklı dizaynda anakart tablası bölgesi 90 derece açıyla montajlanabiliyor.

Tt View 71 yerine bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Tabi View 71 kötü bir kasa değil sadece ben olsam bunlardan birisini tercih ederdim.

KS

WesTHooD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
250€ üzerinde de kasa olur dediğiniz için aşağıya yukarıda bütçeye sahip kaliteli başka modeller bırakıyorum.
  • CoolerMaster Master Cosmos C700P - 340€ - Birde C700M versiyonu var oda full RGB bir model ve özel bir hareketli dikey ekran kartı braketine sahip. Bu arada bu 2 versiyonda modüler tasarıma sahiptir. 3 farklı dizaynda anakart tablası bölgesi 90 derece açıyla montajlanabiliyor.
  • Lian Li Odyssey X - 460€ - Bu modelde yukarıdaki C700P ve C700M gibi modüler tasarıma sahiptir. 3 farklı dizaynda anakart tablası bölgesi 90 derece açıyla montajlanabiliyor.

Tt View 71 yerine bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Tabi View 71 kötü bir kasa değil sadece ben olsam bunlardan birisini tercih ederdim.

Çok teşekkür ederim bunlara bakacağım.

HelloMillet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
View 51 kullanıyorum indirimde 1600 TL ye denk gelince direk almıştım

arkadaşım h500p aldı deneyimleme şansım oldu

ofiste şuan rog strix helios kullanıyorum.
bir önceki kasam lian li full  modüler large tı sanırım 
ofiste corsair ya 5000 yada 7000d bir kasa almıştık malzeme kalitesini felan nedense beğenmemiştik.
kasaları helios kasalarla değiştirdik.

Ben coolermaster ml360r ile soğutuyorum işlemcimi kasaya ekstra fan almadım oyunları ultrada açıyorum.
kendim 3 boyutlu programlarla uğraşıyorum mesleğim gereği sıcaklık yükte genelde 60 61 derecelerde kendi sistemimde
voltaj 1.3 te sabit sanırım işlemcim 5900x 4.50 de stabil çalışıyor olması lazım 
Yani ben buildimden baya memnun kaldım view51 fazlası ile gözüme hitap etti işimize fazlasıyla gördü.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri