Thunderobot Ml6 Pro 8K Te Edition Red Pixart 3950 Sensör Kablosuz Gaming Mouse

kopuzalbay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar. Logitech G superlight 2 kullanıcısıyım. Fare değiştirmeyi düşünüyorum. Böyle bir mouse rastladım, uygun fiyatlı ve sensör özellikleri iyi olan. Ancak mouse hakkında herhangi bir yapılmış inceleme göremedim. Bilgi sahibi olan var mıdır?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,511
Aynı mouse dün sipariş verdim kağıt üstünde şuan en f/p mouse. Ek olarak Türk Telekom kullanıyorsan idefix de geçerli 300 TL kupon veriyor ve Garanti pay üzerinden ilk alışverişe de 200TL veriyor o şekilde 2.2K ya aldım.

KS

kopuzalbay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Mouse geldiğinde deneyimlerini yazar mısın acaba? Ben de tavsiye edilir mi diye konu açtım. Almayı düşünüyordum.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,511
Mouse geldiğinde deneyimlerini yazar mısın acaba? Ben de tavsiye edilir mi diye konu açtım. Almayı düşünüyordum.
Hocam tam 1 haftadır mouse kullanıyorum sormak istediklerini sorabilirsin.
Bana göre tek eksisi kasa kalitesi yanları bazen trim sesi yapıyor onun dışında gayet iyi. Şarj 4K ya da 8K kullanımına bağlı 1 Hafta gidiyor ben sadece CS girdiğim zamanlar 8K ya çektim masaüstünde vs. 500 ya da 250hz de kullandım.

Son düzenleme:
KS

kopuzalbay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Genel olarak fps tabanlı cs, valorant vs. oynuyorum. Çift tıklama sorunu, ateş etmede gecikme veya sensör yavaşlığı felan oluyor mu bu tür oyunlar için? Bir de 8kya çekersem drop fps düşüşü yermiyim acaba? Sistemim amd ryzen 7600, rtx 4070ti super, 32 gbram, 180 hz asus rog monitörüm var.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,511
Genel olarak fps tabanlı cs, valorant vs. oynuyorum. Çift tıklama sorunu, ateş etmede gecikme veya sensör yavaşlığı felan oluyor mu bu tür oyunlar için? Bir de 8kya çekersem drop fps düşüşü yermiyim acaba? Sistemim amd ryzen 7600, rtx 4070ti super, 32 gbram, 180 hz asus rog monitörüm var.
Çift tıklama vs. olmuyor , gecikme süresi de iyi , sensör de gayet hızlı tepki veriyor.
8K senin için bence fazla olur 4K bile çok çok yeterli gelir. İşlemci kullanımı %5-10 civarı artar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri