Yardım Thunderobot Rs16 AMD Alınırmı

Plxrto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
ryzen-9-9850hx
Ekran Kartı
rtx-5070-8gb-115w
arkadaşlar yakında yurt dışına taşınıcam vede bi laptop almam gerekiyor vede bu cihazı gamingen de gördüm ve beğendim incelemeleri iyi forumlara iyi ama halen arada gidip geliyorum sizce alınırmı alınmaz mı yada başka öneriniz varmı

rebif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
knk @Arthur Morgan bi kronik sıkıntısı varmı ileride sorun çıkarır mı
şu an için bu üründe kronik şu sorun var diye uzun uzun kullanım deneyimi yaşanacak kadar piyasada aktif kullanılmadı ürün
bu yüzden ilerde kronik derecede problemi var diyebileceğimiz yorumu şimdi yapmak yanlış olur
şu anki kullananlar arasından da büyük şikayetler yok bildiğim kadarı ile

KS

Plxrto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şu an için bu üründe kronik şu sorun var diye uzun uzun kullanım deneyimi yaşanacak kadar piyasada aktif kullanılmadı ürün
bu yüzden ilerde kronik derecede problemi var diyebileceğimiz yorumu şimdi yapmak yanlış olur
şu anki kullananlar arasından da büyük şikayetler yok bildiğim kadarı ile
reis şimdi durum şöyle yurt dışına gideceğim için garantisi önemli yani pc giderse garnatiye yollayamam bu pc için diyorum

rebif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
reis şimdi durum şöyle yurt dışına gideceğim için garantisi önemli yani pc giderse garnatiye yollayamam bu pc için diyorum
ben de diyorum ki

dünya üzerinde herhangi bir ürün piyasaya çıktğında
ilk çıktığı günlerde çok çok fazla sayıda sorunla karşılaşılma ihtimali çok çok nadir oluyor

genelde bu tarz sorunlar belli bir süreden sonra karşılaşılmaya başlanıyor

misal hp 4xxx serisi ekran kartlı cihazlar
hall sensör hatası
ilk çıktığında gayet fiyat performanstı uzun süre önerdik aldırdık
ilk zamanlar millet gayet memnun kullanıyordu
ama bayaaa bir süre sonra hall sensör kronik diyebileceğimiz seviyeye ulaşan bir hata oldu

misal lenovo loq 4xxx serisi ekran akrtlı cihazlar
bu ürün çok daha fiyat performanstı
çok ciddi indirimler gördü çok önerdik
yine ilk zamanlar bir şey yoktu

sonra tek tük duyulmaya başlandı ama özellikle bu sorun hindistan pazarında çok görülüyor tr pazarında yok muhabbetleri döndü gel gör ki tr pazarında da çok görülmeye başlandı önermedik

ama bunları bir çoğu 1 senelik kullanım seneryolarından sonra karşılaşılmaya başlandı

bahsettiğin markanın ülkeye giriş tarihini mayıs ayı olarak görüyorum

yani mayıs ayında girdi daha 3ayını bile doldurmadı
elbetteki fabrikasyon hatasıdan dolayı 2 günde bile kronik diyebileceğimiz bir hatası olabilir

ama şu 3 ayda böyle bir durum belirtilmedi
ama yukarıda saydığım ürünlerdeki sorunlar gibi sorunların da olmayacağının garantisi yok
(tabi bu söylediğim durum bir tek bahsettiğimiz marka için geçerli değil asus rog alırsrın aldığın seride olmayacağının garantisi de yok)

yani işin özü
marka daha yeni
uzun kullanım testleri yok
marka yeni olmasından kaynaklı ve kullanıcı deneyimine önem veren kitlenin hatrı sayılır bir kullanıcı deneyimi bulamamasından kaynaklı daha çok tercih edilmediğinden dolayı müşteri kitlesi de az
bu sebeple size kronik bir sorunu var mı yok mu net bir bilgi verebilecek yok malesef

bu tür ürünler biraz şans işi

ama alayım sorun çıkmasın başım ağrımasın konusunda belki karşı çıkanlar olacak ama
ROG STRİX ALSAN ONUN BİLE %100 GARANTİSİ YOK
teknoloji bazen de şans işi malesef

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri