Ti̇ktoktaki̇ Si̇stem Cahi̇lleri̇

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
hobi gereği sosyal medyada twitch klipleri atıyorum tiktoğada atıp cıkıyorum bi izliyim dedim Sistem Cahilleri akıyor resmen 3050 sistemi 20k satanlar 10k bütceye hazır sistem yerine sistem toplanayanlar ooo daha sayamacagız Cahil dolu ve ASıl sorun İnsanlar alıyor

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
hobi gereği sosyal medyada twitch klipleri atıyorum tiktoğada atıp cıkıyorum bi izliyim dedim Sistem Cahilleri akıyor resmen 3050 sistemi 20k satanlar 10k bütceye hazır sistem yerine sistem toplanayanlar ooo daha sayamacagız Cahil dolu ve ASıl sorun İnsanlar alıyor
Acaba bende mi bu işe başlasam her sistemden 2 3 bin lira vursam kötü para değil

Hem benim bilgim net daha fazladır 😎

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
tembel olmasam bende bi düsündüm. yani bilgisi olanlar baslayabilir cok kisi var
Size bu durumlarla alakalı başımdan geçen bi olayı anlatıyım.
16-17 yaşımdan beri gittiğim internet cafe sahibi bana bir zamanlar pc sattı. Sana taksit yaparım sen yabancı değilsin falan... Tabi o zamanlar anlamıyorum bende balıklama atladım.
Sonra sistemi yükseltiyim dedim sattım o sistemi çok afedersiniz salak gibi gene aynı yere gittim. Adamlara yaklaşık 10 sene falan devamlı müşteriyim.
Adam bana gene sana taksit yaparım ama dolar uçtu görüyosun mecbur vade farkı koyarım dedi. Gene kabul ettim aldım sistemi. Hemde 1050ti sistemi vade farkıyla beraber 16.000 e sattı bana 1 sene evvel.
Şimdi 4070 sistem aldım (sonunda bu sefer akıllandım ordan almadım).
Tabi onada hemen haber uçmuş 4070 sistem alıcak müşteri kaçırılırmı hiç ????
Adam bana excel halinde 3 sunu hazırlamış :D
3060 sisteme 30.000 TL gibi fiyat istiyordu.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
16-17 yaşımdan beri gittiğim internet cafe sahibi bana bir zamanlar pc sattı. Sana taksit yaparım sen yabancı değilsin falan... Tabi o zamanlar anlamıyorum bende balıklama atladım.
Sonra sistemi yükseltiyim dedim sattım o sistemi çok afedersiniz salak gibi gene aynı yere gittim. Adamlara yaklaşık 10 sene falan devamlı müşteriyim.
Adam bana gene sana taksit yaparım ama dolar uçtu görüyosun mecbur vade farkı koyarım dedi. Gene kabul ettim aldım sistemi. Hemde 1050ti sistemi vade farkıyla beraber 16.000 e sattı bana 1 sene evvel.
Off valla kafama yattı eğer bu işlerle uğraşmak isteyen olursa beraber başlayabiliriz

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
O kadar sinir oluyorum ki şu tarz insanlara, bilmiyorsan neden yapıp insanları mağdur ediyorsun ? C4 PSU önerenler mi dersin,Amd anakart'a Intel işlemci öneren mi,birde eleştiriyi de kaldıramıyorlar ya yorumu siliyor ya da "daha iyisi varsa sen yap" diyorlar,insanlarda inanıp bunlara sistem soruyor.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
O kadar sinir oluyorum ki şu tarz insanlara, bilmiyorsan neden yapıp insanları mağdur ediyorsun ? C4 PSU önerenler mi dersin,Amd anakart'a Intel işlemci öneren mi,birde eleştiriyi de kaldıramıyorlar ya yorumu siliyor ya da "daha iyisi varsa sen yap" diyorlar,insanlarda inanıp bunlara sistem soruyor.
İşte diyorum ya tiktok algoritma bilen varsa yapalım 😄

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Şunları takan kaldı mı ya? Hava soğutma övüp sıvı soğutma gömenler sony örnek verenler

Gt1030 koyup i7 10. Nesil koyup uyumsuz anakart koyup üstüne 8gb ram koyanlar

rampage psu gtx1650ti 14k iyi fiyat diyenler felan

Takmıyorum.

KS

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
var öyle ya "sen yabancı değilsin" dedikten sonra kacmak lazım

Şunları takan kaldı mı ya? Hava soğutma övüp sıvı soğutma gömenler sony örnek verenler

Gt1030 koyup i7 10. Nesil koyup uyumsuz anakart koyup üstüne 8gb ram koyanlar

rampage psu gtx1650ti 14k iyi fiyat diyenler felan

Takmıyorum.
tiktokta 2 3 dakika bak videolara cıldırırısın PSU C4 farksız adama onu öneriyor falan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri