Sorun ile alakalı fotoğraf atabilir misiniz?asus vg248qg monitör markam
Tahmin ettiğim gibi o modelin panelinde problem var panelden kaynaklı color banding yapıyor bu yüzden leke gibi gözüküyor. ASUS marka alacağınız zaman her zaman Fast IPS veya IPS panel alın TN panelleri gerçekten sorunlu bir kaç modelde.hafif böyle lekenmeler oluyor
Evet o modelde bir süre sonra bu tür color banding'ler ortaya çıkabiliyormuş ama sizede ders olsun ve aklınızda bulunsun lütfen bir daha TN panel hiç bir monitör almayın Fast IPS veya IPS monitörler tercih edin.yani bu normal mi bozulma vs varmi garantiye göndereyimmi gerek varmı
Oyununuzu veya video izlemenizi ahım şahım etkilemez ha ama siz rahatsız oluyorsanız garantisi devam ediyorsa garantiye göndermekte fayda var.ben sürekli oyun oynayan biriyim sizce çok problem olurmu video film vs tabletten izliyorum sadece burdan oyun oynuyorum sizce büyük problemmi
Kullanıcı hatası deyip geri göndermezse sorununuzu detaylı şekilde dile getirirseniz düzelteceklerini düşünüyorum düzeltmedikleri taktirde eğer yine tabi sizin tercihiniz isterseniz böyle kullanmaya devam edin rahatsız olmuyorsanız ama eğer ileride bu color banding'ler çoğalmaya başlarsa yeni bir monitör bakmanız gerekebilir ama çoğalmaz sabit şekilde durursa ömrü bitene kadar ya da çok sağlam bir F/P monitör indirime kadar kullanmaya devam edebilirsiniz.garanti halledermi peki
Hocam onun belirli bir zamanı yok kimisinde 1.5 yıl sonra oluyor kimisinde aldığı gün oluyor kimisinde de 1-2 ay sonra oluyor süreler değişkenlik gösteriyor dediğim gibi karar tamamen sizin.İlerde dediğiniz yani 1 yıl mı yoksa 1 2 ay vs ortalama ne kadarda çoğalır bide monitörü alalı 1 ay vs oldu
Size kalmış bir şey benim şahsi fikrim erkenden garantiye verin sorunu detaylıca izah edin ya değişim yapsınlar ya da sorunu halletsinler hem sizde rahatlamış olursunuz. Ama daha da iyi bir tavsiyem şudur ki garantiden değişim olarak gelirse veya sorun hallolmuş şekilde gelirse monitörünüzü satın Fast IPS veya IPS panel tercih edin o bantta ki monitörleri araştırın veya indirim kovalayın sizin için daha sağlıklı olacaktır.Peki şöyle olur mu şuan böyle kullanmaya devam etsem 1 yıl sonra versem garantiye