Topladığım bu sistemden iyi performans alabilir miyim önerileriniz var mı?

göko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba bilgisayar toplamak istiyorum bir sistem kurdum kendimce ve emin değilim bu yüzden sizlere sordum yazılım 3dmax after effect gibi şeylerle uğraşmak istiyorum yanına da düşük gereksinimli 1 oyun koyarım bu istekler için sistemim uygun mudur(bütçe 7000)? sistem donanımları ;
[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Anakart : Asus Rog Strix B450-F Gaming [/font]
[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]İşlemci : Ryzen 7 2700x[/font]
[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Ekran kartı : Msı Gtx 1650 Super[/font]
[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Ram : Team T-Force Vulcan Tuf Yellow (8x2 / 3600mhz)[/font]
[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Ssd : Adata XPG SX8200 Pro 256GB[/font]
[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Kasa : Corsair Spec-delta Rgb[/font]
[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]ve 1TB hdd[/font]

KS

göko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam bu ssistem 7000tl çok pahalı. İsterseniz başka bir pc önerebilirim ?
normalde sistemin fiyatı 1 hafta önce 6300 seviyelerindeydi arttı görünüşe de biraz önem veriyorrum ona göre önerirseniz sevinirim 

KS

göko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

göko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam bu bilgisayar ile her işlemi yapabilirsiniz. Render oyun herşey bir arada kullanılabilecek bir sistem
Teşekkürler benim topladığım sistemde parça değişimi yapabilir miyiz daha iyi performans ve fiyat uygunluğu için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri