- Tepki
- 209
Niye abi ne alicam o zaman sistem önerir misinALINMAZ.
Parçalar kötü. Aşağıdaki sistemi önerebilirim.Niye abi ne alicam o zaman sistem önerir misin
evet syqex hocmaı öneridi alParçalar kötü. Aşağıdaki sistemi önerebilirim.
Reis 5600 ile 3070 ti darboğaz yapmaz mı + site güvenilir değil gibi dolandırılmayalım sonra Max bütçem 23.5k yardım edebilir misinParçalar kötü. Aşağıdaki sistemi önerebilirim.
Darboğaz biraz olabilir ama bu bütçede yüksek bir kart varken bence kaçırmamak lazım. Darboğazın çok etkileyeceğini de düşünmüyorum.Reis 5600 ile 3070 ti darboğaz yapmaz mı + site güvenilir değil gibi dolandırılmayalım sonra Max bütçem 23.5k yardım edebilir misin
kesinlikle alınmaz.Ekli dosyayı görüntüle 2288723.553 e bu sistemi topladım iyi mi ? alıcam da yakın da sorayım dedim.
%5 in altında darboğaz olur. dite güvenilir en iyi sistem buReis 5600 ile 3070 ti darboğaz yapmaz mı + site güvenilir değil gibi dolandırılmayalım sonra Max bütçem 23.5k yardım edebilir misin
Darboğaz biraz olabilir ama bu bütçede yüksek bir kart varken bence kaçırmamak lazım. Darboğazın çok etkileyeceğini de düşünmüyorum.
Site güvenilir , PC Hocası PC Kolik ile birlikte sistemler çıkarttı.
Buradan yardım edebilirim.Reis discord veya Instagram verir misin ordan konuşalım
İşlemci darboğazi fazla oluyor genel islemlerde %18 işlemci görevlerinde %25Buradan yardım edebilirim.
sitelere güvenme %5 in altında darboğz pch v3 yaz oyun testleri cıkar ztn yt deİşlemci darboğazi fazla oluyor genel islemlerde %18 işlemci görevlerinde %25
Ekran kartı görevlerinde %8
Site %100 güvenilir mi şimdi meselasi bir sorun olsa geri iade vesayre hepsini yapıyorlar misitelere güvenme %5 in altında darboğz pch v3 yaz oyun testleri cıkar ztn yt de
Darboğaz siteleri ortalama değerler gösterir ama genelde yanlış olur. Dediğim gibi ben sizi çok etkileyeceğini sanmıyorum.İşlemci darboğazi fazla oluyor genel islemlerde %18 işlemci görevlerinde %25
Ekran kartı görevlerinde %8
Benim sistemden iyiEkli dosyayı görüntüle 2288723.553 e bu sistemi topladım iyi mi ? alıcam da yakın da sorayım dedim.
evet fakat iade olmaz düeişim olur sıkıntı cıkarsa parcadanSite %100 güvenilir mi şimdi meselasi bir sorun olsa geri iade vesayre hepsini yapıyorlar mi
Senin sistem ne fiyatı neBenim sistemden iyi
Değişim olsa da olur sıkıntı yok iade yapmam zaten sadece parçada sıkıntı çıkarsa biz burdayiz desinler yeter dolandırılmak falan istemiyorum daevet fakat iade olmaz düeişim olur sıkıntı cıkarsa parcadan
Kesinlikle gayet güzel bir sistemParçalar kötü. Aşağıdaki sistemi önerebilirim.