Topladım Masaüstü Bilgisayar Sizce Nasıl?

OYAffan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,

sizce topladığım bu Masaüstü Bilgisayar Sistemi nasıl arkadaşlar? eksiği, gidiği mevcut mu? sizce diyebilir misiniz; Şu parça, şu parça ile pekâla uyum içerisinde olamayabilir. O denli şu parçayı, şu parça ile değiştirebilirsiniz. Gibisinden bir öneri veyahutta talepte bulunabilir misiniz? 

Teşekkür ederim...

SİSTEM: 

BAEWkM.png

https://i.hizliresim.com/BAEWkM.png

bURaKyAsa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gigabyt 1050ti oc
Msi h110m pro vd
İntel skylake i3 6100 3.7ghz lga 1151
Hyperx fury black ddr4 2133mhz 8gb
Dark force 500w powe guc kaynagi
Redrock c810bm atx kasa
Seagate 1tb 7200rpm hdd
Wd green 120 gb ssd
Ilk toplama sistemim nasil yanlisi filan varmi hocalar uyarmi alayimmi 2400tl

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bURaKyAsa' Alıntı:
Gigabyt 1050ti oc
Msi h110m pro vd
İntel skylake i3 6100 3.7ghz lga 1151
Hyperx fury black ddr4 2133mhz 8gb
Dark force 500w powe guc kaynagi
Redrock c810bm atx kasa
Seagate 1tb 7200rpm hdd
Wd green 120 gb ssd
Ilk toplama sistemim nasil yanlisi filan varmi hocalar uyarmi alayimmi 2400tl

Lütfen isteğinizi yeni konu açarak bildiriniz. Diğer forum arkadaşlarımızın konularını sabote etmeyiniz.

OYAffan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

sizce topladığım bu Masaüstü Bilgisayar Sistemi nasıl arkadaşlar? eksiği, gidiği mevcut mu? sizce diyebilir misiniz; Şu parça, şu parça ile pekâla uyum içerisinde olamayabilir. O denli şu parçayı, şu parça ile değiştirebilirsiniz. Gibisinden bir öneri veyahutta talepte bulunabilir misiniz? 

Teşekkür ederim...

SİSTEM: 

BAEWkM.png

https://i.hizliresim.com/BAEWkM.png

Eğer sistemi hemen almak gibi bir niyetiniz yok ise biraz bekleyin yaz ortası almanızı öneriyorum malum işlemciler çıkacak. Ayrıda WD nin ürünleri iyi fakat SSD olarak Samsung 850 EVO ve HDD olarak Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB Cache Sata3 almanı öneriyorum. Ram de cl 15 daha aşağısını bulursan onu tercih et o mhz ye biraz fazla gelmiş gibi veya daha yüksek mhz li bir ram tercih et.

KS

OYAffan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim, bu Sistemi bundan; 6 Ay sonra yani: 10. Ay ya da 11. Ay'da satın alacağım. Ram olarak; Vatan Bilgisayar gibi yerlerden bir URL ile bana örnek verebilir misiniz? şu anki Ram'den daha yüksek bir Ram? teşekkür ederim.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle şöyle söyleyeyim eğer 10. ayda toplayacaksanız acele etmeyin parça belirlemede çünkü yeni işlemciler çıkacak fiyatlar çekilecek yeni anakartlar da çıkacak. Bunlar şuanki topladığınız sistemin fiyatını düşürecek. Yani aynı bütçe ile daha iyi performans alma ihtimaliniz olacak veya aynı performansı düşük bütçeye alma şansınız olacak.

KS

OYAffan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anladım, zaten 10. Ayda ne olur! ne olmaz! , yani doğrudur. Bu sistem muhtemelen değişikliğe gidecek. Teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri